Σε 2 νέα χρώματα το Apple iPhone 14: Αποκάλυψη σε 2 εβδομάδες

Η Apple θα παρουσιάσει και επίσημα τα iPhone 14 σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, όμως ήδη μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τα νέα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει η ναυαρχίδα της Apple.

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου και τότε θα έχουμε μια καλύτερη (και αληθινή) ματιά στις νέες συσκευές που ετοιμάζει η Apple. Όπως κάθε χρόνο πλέον, το λανσάρισμα των νέων iPhone θα συνοδευτεί από πολλές καινούργιες προσθήκες στη σειρά (νέο SoC) και μια από αυτές φαίνεται πως θα είναι τα (τουλάχιστον) δύο νέα χρώματα.

Παρόλο που βρισκόμαστε κυριολεκτικά δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση, σημαντικές πληροφορίες για τα νέα χρώματα της συσκευής έρχονται στο φως από διαρροή σε κινέζικο κοινωνικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, τα επερχόμενα iPhone 14 Pro και Pro Max θα πωλούνται σε δύο νέα χρώματα, βιολετί (μωβ) και μπλε, ενώ τα Sierra Blue και Alpine Green θα σταματήσουν να κυκλοφορούν.

Σε άλλα νέα, η Apple θα αφαιρέσει το notch από την πρόσοψη των iPhone 14, ενώ λέγεται ότι σε αυτό το σημείο θα δούμε διπλές κάμερες.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα