Όχι απίθανο το Gran Turismo στο PC

Μιας και ήδη κάποια μεγάλα franchise του PlayStation όπως το God of War και το Horizon Zero Dawn κυκλοφορούν στο PC, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο και για το Gran Turismo.

Το μεγαλύτερο driving simulator του οικοσυστήματος της Sony ίσως μεταπηδήσει στο PC, σύμφωνα με δηλώσεις της Polyphony Digital. Η εταιρία που αναπτύσσει τη σειρά των παιχνιδιών, απάντησε δια στόματος του Kazunori Yamauchi, ότι δεν αποκλείεται το γεγονός να δούμε τον τίτλο και στην πλατφόρμα του PC.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για το Gran Turismo 7, το οποίο λέγεται ότι θα φτάσει στους κύκλους των PC gamers κάποια στιγμή, χωρίς φυσικά να αναφέρεται κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Παράλληλα, ο τίτλος δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ήδη από άποψης γραφικών, οπότε το όλο εγχείρημα ίσως είναι και πιο εύκολο απ’ ότι φανταζόμασταν. To Gran Turismo από την άλλη, είναι φτιαγμένο για να τρέχει πάντοτε στα 60 FPS και στην 4K ανάλυση όσον αφορά την κορυφαία κονσόλα της Sony, το PS5.

Αφήνεται να εννοηθεί μάλιστα, ότι το Gran Turismo 7 θεωρείται ήδη ένας multi-platform τίτλος μιας και είναι διαθέσιμος τόσο στο PS4, PS4 Pro όσο φυσικά και στο νεότερο PS5. Με την Sony να επεκτείνει με γρήγορο ρυθμό το roster της προς την πλατφόρμα του PC, δεν αποκλείεται franchise του Gran Turismo να βρίσκεται στη λίστα των παιχνιδιών που θα μεταπηδήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα