Η LG ετοιμάζει τη ναυαρχίδα ’27GR95QE’ με OLED panel στα 240Hz!

Η νεότερη οθόνη της LG αναμένεται να ταράξει τα νερά των gaming οθονών με OLED τύπο πάνελ και ανάλυση τα 2560 x 1440 pixels.

Με γρήγορο χρόνο απόκρισης, υποστήριξη για χρώματα βάθους 10-bit και συμβατότητα Nvidia G-Sync και AMD FreeSync Premium, η οθόνη 27GR95QE της LG σκοπεύει να αναβαθμίσει το gaming των enthusiasts που ψάχνουν μια ιδιαίτερη και πάνω απ’ όλα high end οθόνη για το setup τους.

Το OLED panel των 27 ιντσών τρέχει στα 240Hz και περιμένουμε εντυπωσιακές επιδόσεις, χρώματα αλλά και εντυπωσιακά μαύρα σε κάθε σκηνή. Με τις περισσότερες οθόνες να τερματίζουν στα 120Hz, το μοντέλο αυτό διπλασιάζει ουσιαστικά το ρυθμό ανανέωσης των σύγχρονων OLED οθονών προσφέροντας έτσι υψηλές επιδόσεις για πιο σαφή χειρισμό των games μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν εμφανιστεί, η νέα οθόνη θα ενσωματώνει συνδέσεις HDMI και DisplayPort και η τιμή που επιδιώκει η LG είναι τα ‘μαγικά’ $999, κάτω από το ψυχολογικό όριο των χιλίων δολαρίων και κατά πάσα πιθανότητα θα τη δούμε στην επόμενη έκθεση CES (Consumer Electronics Show), το 2023.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα