Βελτιωμένο gaming υπόσχεται η Microsoft με τα ‘προβληματικά’ Windows 11

Η Microsoft ετοιμάζει fixes για αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το gaming σύστημά τους στο νεότερο λειτουργικό σύστημα, τα Windows 11.

Προβλήματα συνεχίζει να προκαλεί ένα από τα πιο πρόσφατα updates των Windows 11, το 22H2 update που ήρθε μετά το καλοκαίρι του 2022.

“Μερικά παιχνίδια και εφαρμογές ενδέχεται να παρουσιάζουν προβλήματα στα Windows 11, στην έκδοση 22H2 … Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που επηρεάζονται ενεργοποιούν ακούσια τις GPU debugging που δεν προορίζονται για χρήση από τους καταναλωτές”, είπε μεταξύ άλλων η εταιρία, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα με το πιο πρόσφατο update 22H2 των Windows 11.

Η εταιρία με έδρα το Redmond της Washington προετοιμάζει ένα fix, το οποίο θα δώσει πρώτα στους insiders προτού έρθει στο κοινό μέσω του Windows Update, ωστόσο εταιρίες όπως η Nvidia έχουν ήδη από τον Σεπτέμβριο διορθώσει κάποια από τα προβλήματα μέσω driver update.

Ως πρόσθετο (ημί)μέτρο, η Microsoft αναφέρει ότι μπορεί να δείτε μικρή βελτίωση στην σταθερότητα απενεργοποιώντας το virtualization από το BIOS της μητρικής, μέχρι τουλάχιστον να δούμε την επίσημη διόρθωση να φτάνει στα PC μας.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα