Η συνεργασία ASUS-Noctua θα συνεχιστεί και στις RTX 40 Series

Σύμφωνα με πληροφορίες, η GPU επόμενης γενιάς της ASUS ενδέχεται να εμφανιστεί στη έκθεση τεχνολογίας CES 2023.

ASUS και Noctua σκοπεύουν να κρατήσουν την στενή συνεργασία τους και σε αυτή τη γενιά καρτών γραφικών και σχεδιάζουν να δείξουν πολύ σύντομα νέα μοντέλα βασισμένα στις RTX 40 της Nvidia.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσίαση μέσα στον επόμενο μήνα και κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2023 στο Las Vegas των ΗΠΑ. Το μοναδικό πράγμα που δεν έχει επιβεβαιωθεί είναι το ακριβές μοντέλο που σχεδιάζεται και πώς μοιάζει πραγματικά η κάρτα.

Οι σειρές RTX 3080 και RTX 3070 που έφεραν την υπογραφή της Noctua κυκλοφόρησαν σχετικά αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες GPU της ίδιας σειράς. Οι πρώτες κάρτες εμφανίστηκαν επίσημα τον Μάιο, δηλαδή περισσότερο από ένα χρόνο από την επίσημη ανακοίνωση των καρτών από την NVIDIA. Αυτή τη φορά, ωστόσο, Noctua και ASUS θα είναι έτοιμες να παρουσιάσουν νέα μοντέλα με ανεμιστήρες της πρώτης, μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των πρώτων Ada GPU.

Οι GPUs της Noctua της τρέχουσας γενιάς διαθέτουν το κλασικό καφέ χρώμα με δύο ανεμιστήρες NF-A12x25, αλλά η εταιρία έχει ήδη αναπτύξει μια μαύρη σειρά ανεμιστήρων, η οποία θα αποτελούσε ιδανική επιλογή για μια κάρτα γραφικών με μοντέρνα εμφάνιση.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα