Τέλος στους cheaters στο νέο update του Rainbow Six Siege

Η Ubisoft δηλώνει έτοιμη να πατάξει τους cheaters που μολύνουν την εμπειρία του Rainbow Six Siege, το οποίο μπαίνει στην 8η χρονιά του με το νεότερο patch να ονομάζεται Operation Commanding Force.

Για το τι περιλαμβάνει το νεότερο Operation Commanding Force μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο, συμπεριλαμβάνοντας αρκετές πληροφορίες για τη νέα operator Brava, αλλά και για το τι άλλο θα δούμε μέσα στο έτος, μέσα από το επίσημο βίντεο της εταιρίας. Μια ακόμα σημαντική αλλαγή που πραγματοποιείται είναι αυτή της προστασίας των παικτών. Ακολουθεί μέρος της ανακοίνωσης:

Συνεχίζοντας από το 7ο έτος, η ομάδα ανάπτυξης θα συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στην προστασία των παικτών και στις περαιτέρω προσπάθειες καταπολέμησης των cheaters. Οι πρωτοβουλίες που θα εισαχθούν περιλαμβάνουν το νέο σύστημα ασφαλείας QB, το οποίο στοχεύει στην αύξηση της δυσκολίας παραγωγής cheats, και το Mousetrap, που θα ξεκινήσει την 1η σεζόν, ένα νέο μέτρο ασφαλείας που στοχεύει στη μείωση του αντίκτυπου των cheaters με ποντίκι και πληκτρολόγιο στις κονσόλες.

Αυτό το χαρακτηριστικό που αλλάζει το παιχνίδι σκοπεύει να αφαιρέσει το πλεονέκτημα που έχουν οι cheaters στην εμπειρία του παιχνιδιού και να κάνει την εμπειρία πιο δίκαιη για όλους.

Παράλληλα με το σύστημα φήμης που κυκλοφόρησε σε beta πέρυσι, η ομάδα εργάζεται πάνω σε μια νέα πρωτοβουλία. Το Player Commendation System θα εισαγάγει ένα σύστημα εκτίμησης που θα επιτρέπει στους παίκτες να βαθμολογούν άλλους παίκτες για την εμπειρία που είχαν παίζοντας μαζί. Αυτό το σύστημα θα παρακολουθείται για να διασφαλιστεί ότι θα είναι δίκαιο για όλους.

Θα υπάρξουν επίσης νέες απαιτήσεις για το παιχνίδι Ranked που στοχεύουν στη μείωση των περιττών λογαριασμών και του smurfing. Επιπλέον, το Privacy Mode, το οποίο εισήχθη για PC πέρυσι για την προστασία των δημιουργών, θα κυκλοφορήσει αργότερα στην κονσόλα για όλους τους παίκτες. Συνολικά, στο Year 8, η ομάδα ανάπτυξης επιδιώκει να κάνει το Rainbow Six Siege ένα πιο συνεργατικό, φιλόξενο και ασφαλές παιχνίδι για όλους.

Αλλαγές στις κονσόλες αλλά και στην άνεση των gamers

Μετά τις αλλαγές της 7ης χρονιάς, φέτος θα κυκλοφορήσουν και άλλες εξειδικευμένες αλλαγές για τους παίκτες κονσόλας – μαζί με το Mousetrap και το Privacy Mode για τις κονσόλες, το controller layout και το remapping θα έρθουν επίσης φέτος. Το Quick Match θα γίνει εξίσου ξεχωριστό όπως το Ranked και το Unranked, για να γίνει πιο ελκυστικό προς όλους τους παίκτες που ξεκινούν με το Siege.

Οι παίκτες θα περιμένουν μια ανανέωση που έρχεται στο UI του μενού Play: τρεις κατηγορίες – Competitive, Quick Play και Training – που θα περιέχουν υπάρχουσες και νέες playlists. Θα υπάρχει επίσης ένα δυναμικό μοτίβο για κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες κάτω από το πλακίδιο (tile), επιτρέποντας στους παίκτες να έχουν άμεση πρόσβαση στις playlists που έπαιξαν πρόσφατα.

Για τις playlists που έχουν διαφορετικά game modes, ένα κουμπί ρυθμίσεων θα επιτρέπει στους παίκτες να επιλέγουν απευθείας τα game modes, αντί να χρειάζεται να περάσουν από το κουμπί global settings. Καθ’ όλη τη διάρκεια του 8ου έτους, θα συνεχίσουν να προστίθενται περαιτέρω βελτιώσεις για να γίνει ακόμα πιο άνετο το gameplay.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Ubisoft.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα