Η Team Group ανακοίνωσε ECC μνήμες DDR5-6800 για τους HEDT CPUs της Intel

Η Team Group κυκλοφόρησε εξαιρετικά γρήγορες μονάδες μνήμης DDR5 EEC για τους επεξεργαστές Intel 4ης γενιάς Xeon-W με κωδική ονομασία “Sapphire Rapids”.

Η Intel εισήλθε ξανά στην αγορά των επεξεργαστών HEDT (high end desktop) με τη σειρά μητρικών W790 για σταθμούς εργασίας και τους νέους επεξεργαστές Xeon-W 4ης γενιάς, προσφέροντας στους χρήστες έως και 56 πυρήνες, συνδεσιμότητα PCIe 5.0, υποστήριξη μνήμης DDR5 και υποστήριξη για overclocking σε συμβατές μητρικές κάρτες.

Με τους νέους επεξεργαστές Xeon-W Sapphire Rapids της Intel, υποστηρίζονται μνήμες DDR5 R-DIMM EEC με υψηλότερους χρονισμούς από τις standard DDR5-4800 που υποστηρίζει εγγενώς το Sapphire Rapids.

Η Team Group καλύπτει αυτή την ανάγκη με την κυκλοφορία των μονάδων μνήμης DDR5-6800 ECC R-DIMM για το Sapphire Rapids, προσφέροντας στους χρήστες αύξηση της συχνότητας μνήμης κατά 41,6% σε σχέση με τις τυπικές μονάδες DR5-4800.

Οι συγκεκριμένες υποστηρίζουν Dual-ECC, που σημαίνει ότι υποστηρίζουν ECC on-die (το οποίο υπάρχει στις DDR5) και in-line ECC (το οποίο δεν είναι διαθέσιμο για στις τυπικές DDR5).

Έχοντας υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές συμβατότητας και σταθερότητας, οι υψηλά χρονισμένες μνήμες συμμορφώνονται με το πρότυπο JEDEC και διατίθενται σε μεγέθη των 16GB και 32GB για να καλύψουν τη ζήτηση. Οι μνήμες διατίθενται επίσης σε μοντέλα των 6.400MHz και 6.800MHz με υποστήριξη XMP 3.0, παρέχοντας στις πλατφόρμες HEDT επόμενης γενιάς αυξημένες επιδόσεις.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα