Η Gigabyte λανσάρει τις GeForce RTX 4070 σε πολλές εκδοχές

Η Gigabyte παρουσίασε σήμερα τις κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 4070 που υποστηρίζονται από την αρχιτεκτονική NVIDIA ADA Lovelace.

Με τον σχεδιασμό ψύξης GIGABYTE WINDFORCE, η GIGABYTE παρέχει πέντε μοντέλα καρτών γραφικών GeForce RTX 4070 για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε gamer: AORUS GeForce RTX 4070 MASTER 12G, GeForce RTX 4070 AERO OC 12G, GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G, GeForce RTX 4070 EAGLE OC 12G και GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12G.

Κάθε μοντέλο είναι τέλεια ρυθμισμένο με ισχυρές επιδόσεις και ιδανική απαγωγή θερμότητας, με σκοπό να παρέχει στους gamer περισσότερες επιλογές για τις απαιτήσεις και τις συνθήκες χρήσης τους.

Η GPU GeForce RTX 4070 ενσωματώνει όλες τις εξελίξεις της αρχιτεκτονικής NVIDIA Ada Lovelace, συμπεριλαμβανομένων των νέων προτύπων στα παιχνίδια, όπως η neural rendering DLSS 3 και οι τεχνολογίες real-time ray-tracing.

Η GeForce RTX 4070 εκτελεί τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια με πάνω από 100 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 1440p.

AORUS GeForce RTX 4070 MASTER 12G

Οι AORUS είναι οι κορυφαίες gaming κάρτες γραφικών που επιθυμούν οι gamers και οι fans. Οι AORUS προσφέρουν πάντα μια εντυπωσιακή – εξαίσια εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις, κάτι στο οποίο η AORUS επιμένει να προσφέρει στους χρήστες.

Οι κάρτες γραφικών AORUS διαθέτουν τα νέα πτερύγια ανεμιστήρα με ειδικό σχεδιασμό επιφάνειας, το WINDFORCE bionic shark fan αυξάνει τη στατική πίεση έως και 30%, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το επίπεδο θορύβου έως και 3dB, σε σύγκριση με τα κανονικά fan στις ίδιες στροφές.

Το μεγαλύτερο heatsink module σε συνδυασμό με τα κεκλιμένα πτερύγια δημιουργεί μεγαλύτερη επιφάνεια και ικανότητα ψύξης από ποτέ. Σε συνδυασμό με το θάλαμο ατμών σε άμεση επαφή, τα πολλαπλά heat pipes και το διευρυμένο άνοιγμα ψύξης screen cooling στο πίσω μέρος, οι AORUS κάρτες γραφικών εξασφαλίζουν κορυφαίες θερμικές επιδόσεις, ακόμη και σε απαιτητικά φορτία.

Οι AORUS διαθέτουν μια αναβαθμισμένη έκδοση του RGB φωτισμού τριπλού δακτυλίου, το RGB Halo, είναι ο κορυφαίος φωτισμός RGB στην αγορά και αποτελεί την πρώτη επιλογή για πολλούς φίλους της AORUS και τους λάτρεις του DIY.

Αυτό το αγαπημένο χαρακτηριστικό εκμεταλλεύεται την παραμονή της ανθρώπινης όρασης και προσφέρει επιλέξιμα εφέ φωτισμού στους περιστρεφόμενους ανεμιστήρες. Θα κάνει σίγουρα κάθε κατασκευή να λάμπει με στυλ.

GeForce RTX 4070 AERO OC 12G

Οι κάρτες γραφικών AERO OC με τον λευκό και ασημί σχεδιασμό τους είναι δημοφιλείς μεταξύ των σχεδιαστών και των χρηστών που προτιμούν το μινιμαλιστικό στυλ και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για συστήματα PC με ανοιχτόχρωμο σχεδιασμό και μινιμαλιστικό στυλ.

Το λογότυπο στο πλάι της κάρτας γραφικών έχει κατασκευαστεί από ένα ειδικό υλικό που μπορεί δημιουργεί ένα ιριδίζον εφέ, σε συνδυασμό με τα φώτα RGB καθιστούν την κάρτα τέλεια και αυξάνουν την εικόνα της υφής σε ολόκληρη την όψη.

GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G

Οι κάρτες γραφικών GAMING OC, αποτελούν μια κλασική και δημοφιλή επιλογή από την GIGABYTE, εστιάζουν στις επιδόσεις και τη σταθερότητα. Η εμφάνισή τους είναι μια κυρίως μαύρη σχεδίαση με gaming στοιχεία, κάνοντάς τες ικανές να προσαρμόζονται σε διάφορα στυλ PC build.

Οι κάρτες γραφικών GAMING OC υιοθετούν το σύστημα ψύξης WINDFORCE, διαθέτει τρεις μοναδικούς ανεμιστήρες με πτερύγια, που περιστρέφονται εναλλάξ, μεγάλη πλάκα χαλκού με άμεση επαφή με την GPU, heat-pipes, 3D active fans και screen cooling για τη μεγιστοποίηση της απαγωγής θερμότητας.

Οι GAMING OC συμπεριλάβουν το νανολιπαντικό γραφενίου στους ανεμιστήρες, το ενσωματωμένο διπλό BIOS, το αναβαθμισμένο metal back plate, τον εξαιρετικό σχεδιασμό φάσεων τροφοδοσίας και τα πιστοποιημένα εξαρτήματα ULTRA DURABLE.

GeForce RTX 4070 EAGLE OC 12G

Οι κάρτες γραφικών EAGLE OC ενσωματώνουν ορισμένα φουτουριστικά στοιχεία σχεδιασμού, οδηγώντας σε μια μοναδική και εξατομικευμένη ταυτότητα. Όπως γραφικά με διαστημικό θέμα, σύμβολα και γεωμετρικά σχήματα, τα οποία εμφανίζονται έντονα στο εξωτερικό της κάρτας γραφικών.

Το μέγεθος της κάρτας έχει το πλεονέκτημα της συμβατότητας, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί στο μεγαλύτερο μέρος του χώρου του περιβλήματος του υπολογιστή. Επιπλέον, η κατασκευή με φωτισμό RGB καθιστά την κάρτα πιο καλαίσθητη και πολύχρωμη.

GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12G

Οι κάρτες γραφικών WINDFORCE OC έχουν απλό και τυπικό σχεδιασμό, οι επιδόσεις, η ψύξη και η ανθεκτικότητα είναι πάνω από το βασικό επίπεδο.

Απευθύνονται σε gamers που θέλουν απλώς την καθαρή απόλαυση μιας GPU RTX 4070. Με το σύστημα ψύξης WINDFORCE, διαθέτουν τρεις μοναδικούς ανεμιστήρες με πτερύγια, εναλλασσόμενη περιστροφή, σύνθετους χάλκινους σωλήνες θερμότητας με άμεση επαφή με την GPU, ενεργούς ανεμιστήρες 3D και screen cooling.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, οι κάρτες γραφικών διαθέτουν επίσης νανολιπαντικό γραφενίου, αναβαθμισμένο μεταλλικό back plate, εξαιρετικό σχεδιασμό ισχύος και πιστοποιημένα εξαρτήματα ULTRA DURABLE, τα οποία μπορούν να παρατείνουν την διάρκεια ζωής στις κάρτες και να αυξήσουν τη σταθερότητα.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Gigabyte.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Gigabyte.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα