Πως η AOC έδωσε 580 Gaming Monitors σε 519 eSports events της Red Bull!

Πέρυσι, η AGON by AOC ήταν χορηγός σε 519 τουρνουά (events) σε 23 χώρες, παρέχοντας 580 οθόνες της σε αγώνες esports σε όλο τον κόσμο.

Τα τουρνουά esports της Red Bull το 2022 προσέλκυσαν πάνω από 100.000 θεατές με φυσική παρουσία και online. Τα streams που δημιουργήθηκαν είχαν 14,7 εκατομμύρια views και έφθασαν το απίστευτο νούμερο των 432 εκατομμυρίων λεπτών θέασης.

Οι κορυφαίες gaming οθόνες από τις σειρές AOC GAMING, AGON και AGON PRO θα εξοπλίζουν όλα αυτά τα events, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επιτύχουν τις καλύτερες δυνατόν επιδόσεις τους.

Η σειρά AGON PRO προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο display από όλα τα μοντέλα της AGON by AOC και στοχεύει σε επαγγελματίες αθλητές αλλά και στους φανατικούς οπαδούς των esports.

Όλα αυτά τα κορυφαία μοντέλα gaming οθονών σχεδιάζονται σε συνεργασία με επαγγελματικές ομάδες esports – όπως η πασίγνωστη G2 Esports – για να παρέχουν την τέλεια εμπειρία gaming στις πλέον απαιτητικές συνθήκες, όπου ανταγωνίζονται οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο.

Με υψηλό ρυθμό ανανέωσης που φθάνει τα 360 Hz, αστραπιαίους χρόνους απόκρισης έως και 0.5 ms και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, οι οθόνες αυτές έχουν δημιουργηθεί για σκληρό ανταγωνισμό.

Οθόνες με τεχνολογίες αιχμής για συναρπαστικές μάχες esports.

Το 2022, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα τρία τουρνουά esports, με χορηγούς την ομάδα Red Bull και AGON by AOC, συγκέντρωσαν τεράστια ακροατήρια:

Red Bull Campus Clutch

Το παγκόσμιο τουρνουά Valorant απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές πανεπιστημίων. Το 2022 το τουρνουά έλαβε χώρα σε 300 πανεπιστήμια σε 50 χώρες. Οι καλύτερες ομάδες από 400 αγώνες προκρίθηκαν στους Παγκόσμιους Τελικούς που πραγματοποιήθηκαν στις 13-16 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Μεγάλος Τελικός έγινε στο Στάδιο Pacaembu στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου η ομάδα Northwood από τις ΗΠΑ νίκησε την ομάδα 07 από τον Καναδά, και κατέκτησε το τίτλο Campus Clutch, κερδίζοντας και το χρηματικό βραβείο των 20.000 ευρώ.

Red Bull Flick

Ένα παγκόσμιο τουρνουά 2vs2 CS:GO όπου ερασιτεχνικές ομάδες δύο παικτών αντιμετωπίζουν άλλες ερασιτεχνικές ομάδες, είτε με τυχαία επιλογή είτε με απευθείας πρόσκληση, και αγωνίζονται σε custom χάρτες σε mode “Hold the Spot”. Οι καλύτερες ομάδες από 13 χώρες προκρίθηκαν στους Παγκόσμιους Τελικούς που έλαβαν χώρα στην Κοπεγχάγη, Δανία στις 19-20 Νοεμβρίου 2022.

Στους τελικούς, μία από τις ερασιτεχνικές ομάδες, αποτελούμενη από τον Alec ‘Puteli’ Koivanen και τον Juho ‘8Juho8’ Kankaanpää από την Φιλανδική ομάδα KUUsamo.gg στέφθηκε πρωταθλήτρια του Red Bull Flick Invitational για το 2022 και κέρδισε το χρηματικό βραβείο των 20.000 ευρώ.

Red Bull Solo Q

Αυτό το ερασιτεχνικό 1vs1 τουρνουά League of Legends είχε συμμετοχές από 18 χώρες. Ο Παγκόσμιος Τελικός έγινε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2022, όπου ο Αχιλλέας ‘SneakyLemon’ Νάτσης κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Τα προκριματικά για το φετινό τουρνουά Solo Q συνεχίζονται και οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο στα πλαίσια του Mid-Season Invitational (MSI), στις 19 Μαΐου 2023, παρέχοντας έτσι την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ζωντανά το τουρνουά MSI παράλληλα με τους αγώνες τους.

Η δράση συνεχίζεται και φέτος με τα ακόλουθα επερχόμενα, μεταξύ άλλων, τουρνουά το 2023:

Red Bull Flick 2023 Finland x AGON by AOC– 22 Απριλίου 2023 (Σάββατο)
Red Bull Solo Q Denmark x AGON by AOC – 29 Απριλίου 2023 (Σάββατο)
Red Bull Solo Q Argentina x AGON by AOC – 6 Μαΐου 2023 (Σάββατο)


Επιπλέον, η Red Bull και η AGON by AOC συνεχίζουν την υποστήριξη του τουρνουά Red Bull Kumite, μία από τις πλέον αναγνωρισμένες διοργανώσεις fighting game στον κόσμο.

Με όλα αυτά τα εξαιρετικά τουρνουά που περιμένουμε φέτος και τις τελευταίας τεχνολογίας gaming οθόνες που θα πρωταγωνιστήσουν, η συνεργασία μεταξύ Red Bull και AGON by AOC είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει ακόμη περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό στον κόσμο των esports το 2023.  Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και ετοιμαστείτε να πάτε την gaming εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της AOC.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα