Remake του Assassin’s Creed Black Flag στα ‘σκαριά’

Ο τίτλος που άφησε εποχή και αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης του Skull and Bones, μάλλον βρίσκεται ξανά σε ανάπτυξη από τη Ubisoft.

Το Assassin’s Creed Black Flag κυκλοφόρησε ως cross-generation τίτλος, με κυκλοφορία σε PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One και PC.

Η δημοτικότητα του παιχνιδιού δημιούργησε το Skull and Bones, ένα παιχνίδι πειρατών που βρίσκεται εκτός του φανταστικού κόσμου του Assassin’s Creed. Παρά την ύπαρξη ενός σχετικού mode στο Assassin’s Creed Black Flag του 2013, το Skull and Bones παραμένει ακυκλοφόρητο, παγιδευμένο σε αυτό που πολλοί αποκαλούν “development hell”.

Η Ubisoft φέρεται να έχει δώσει το πράσινο φως για ένα remake του Assassin’s Creed Black Flag, με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να βρίσκεται όμως σε πρώιμο στάδιο.

Δεδομένου ότι αυτό το παιχνίδι φέρεται να είναι remake και όχι remaster, οι παίκτες δεν θα πρέπει να περιμένουν να δουν απλά την αρχική έκδοση του παιχνιδιού του 2013 με υψηλότερα framerates, συμβατότητα με 4K οθόνες και άλλες αναβαθμίσεις στον οπτικό τομέα, αλλά κάτι σχεδόν καινούργιο. Ως remakes, βαφτίζονται συνήθως τίτλοι που έχουν δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις και πολλές φορές, σοβαρή ανα-σχεδίαση τόσο στο gameplay, όσο και σε cutscenes, μεταξύ άλλου περιεχομένου.

Η Ubisoft φαίνεται ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία που δημιούργησε για το Skull an Bones για να δημιουργήσει ένα σύγχρονο remake του κλασικού παιχνιδιού του 2013 της Ubisoft.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα