Ο εξομοιωτής RPCSX για το PS4 τρέχει το πρώτο game στα 60 FPS

Ο RPCSX, ο νεότερος εξομοιωτής του Sony PlayStation 4 μπορεί τώρα να τρέξει το δημοφιλές Sonic Mania στα 60 FPS!

Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε για τον RPCSX, έναν σχετικά νέο εξομοιωτή PlayStation 4 που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και προέρχεται από την ομάδα πίσω από τον RPCS3, τον δημοφιλή εξομοιωτή PlayStation 3.

Εδώ και μερικές ημέρες, η ανάπτυξη του εξομοιωτή έχει προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς, σε τέτοιο βαθμό που το Sonic Mania μπορεί πλέον να τρέξει κανονικά με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Την περασμένη εβδομάδα το παιχνίδι δεν έτρεχε και το μόνο που έβλεπαν οι προγραμματιστές ήταν μια μαύρη οθόνη.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο, ο εξομοιωτής RPCSX δείχνει να τρέχει το Sonic Mania με framerates που συχνά ξεπερνούσαν τα 60 FPS σε ένα σύστημα με επεξεργαστή Intel i7-6700K και RTX 2060 – ένα midrange setup στις μέρες μας. Την περασμένη εβδομάδα, ο RPCSX παρουσιάστηκε επίσης να τρέχει το Bloodborne στο PC, αλλά το μόνο που επικρατεί είναι μια μαύρη οθόνη.

Αν και υπάρχουν ακόμα διάφορα προβλήματα που μένει να λυθούν, όπως ο ήχος που δεν υποστηρίζεται καθόλου για την ώρα, η ανάπτυξή του είναι αρκετά γρήγορη και περιμένουμε περισσότερα νέα να κατακλύσουν το site.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα