Τα πάντα για το update του Rainbow Six Siege Heavy Mettle

Ο λόγος για το Rainbow Six Siege Year 8 Season 3, το νεότερο update που έρχεται στο δημοφιλές shooter φέτος.

Αυτή η σεζόν ξεκινάει με την Ram, μια νέα Νοτιοκορεάτισσα Operator, ένα νέο σύστημα επιβραβεύσεων και σημαντικές ενημερώσεις στο gameplay, συμπεριλαμβανομένης της ανανέωσης του Quick Match που φτάνει στην έκδοση 2.0.

Το Operation Heavy Mettle ενισχύει το ενδιαφέρον με τη νέα επιτιθέμενη RAM και το γκατζετάκι της, BU-GI Auto-Breacher. Με ένα αυτοματοποιημένο τανκ, η RAM μπορεί να τα βάλει με τον ανταγωνισμό καταστρέφοντας τοίχους, πατώματα και άλλα σημεία προσφέροντας νέα πλεονεκτικά σημεία στον χάρτη.

Ένα τανκ μπορεί να ταράξει τις στρατηγικές των παικτών καταστρέφοντας τα gadgets τους και οποιεσδήποτε μαλακές επιφάνειες στο πέρασμά του. Η RAM διαθέτει ένα R4C ή ένα LMG-E ως κύριο όπλο και ένα MK1 ή ένα ITA12S ως δευτερεύον όπλο. Λόγω του playstyle της, η RAM δεν είναι μια ευκίνητη operator και θα χρειαστεί μαεστρία από την πλευρά των παικτών για να δαμάσουν τα θετικά που έρχεται να προσφέρει.

Ανανεωμένα Game Modes

Τα game modes λαμβάνουν αρκετές αναβαθμίσεις αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της αναμόρφωσης του Quick Match 2.0, του επανασχεδιασμού του Unranked (που τώρα ονομάζεται Standard) και ενός ολοκαίνουργιου game mode, του Arcade.

Το Quick Match είναι πιο γρήγορο από ποτέ, με μειωμένα χρονόμετρα γύρων, θέσεις στόχων που αποκαλύπτονται αυτόματα και τοποθεσίες βομβών που έρχονται έτοιμες με ενισχύσεις για να μπορούν οι αμυνόμενοι να επικεντρωθούν σε στρατηγικές άμυνες.

Για τους Attackers, ένα head start 10 δευτερολέπτων στην αρχή της Action Phase θα αποτρέψει το spawn peeking, δίνοντάς τους χρόνο να προσεγγίσουν το κτίριο. Η επανασχεδιασμένη λίστα Standard προσφέρει την βασική εμπειρία Siege χωρίς τις φάσεις Operator ή map ban και θα προσφέρει άλλη μια επιλογή για τους παίκτες εκτός από την ανταγωνιστική λειτουργία Ranked.

Επίσης, εισάγεται η Weapons Roulette, ένα νέο game mode με γρήγορη δράση που έρχεται στο Arcade, το οποίο επιτρέπει σε όλους τους παίκτες να ξεκινήσουν με το ίδιο όπλο που αλλάζει αυτόματα με ένα νέο μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, α λα Call of Duty.

Άλλες ενημερώσεις για αυτή τη σεζόν περιλαμβάνουν το δεύτερο μέρος της εξισορρόπησης για τον Operator Grim και σημαντικές βελτιώσεις στο οικοσύστημα κυνηγετικών όπλων στο παιχνίδι. Επιπλέον, το Fuze είναι πλέον σε θέση να αναπτύσσει Cluster Charges στις Deployable Shields και στις Talon-8 Shields της Osa, με στόχο τη δημιουργία μιας νέας συνέργειας.

Τέλος, θα κυκλοφορήσει αργότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν μια επανεπεξεργασία του Operator Frost με νέους μηχανισμούς Operator γύρω από την ικανότητά της, μετά το TS Lab και τα σχόλια των παικτών.

Περιορίζονται οι Cheaters

Παράλληλα γίνονται μεγάλα βήματα για τη μείωση των cheaters στο παιχνίδι και αυτή η σεζόν έρχεται με πολλά νέα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως αυτά που είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο update μας.

Χαρακτηριστικά όπως το Mousetrap που λειτουργεί ήδη εδώ και 3 μήνες τώρα, αυξάνει το input lag τεχνητά όταν αντιληφθεί ότι οι παίκτες χρησιμοποιούν συνδυασμό keyboard & mouse στις κονσόλες. Τα δεδομένα μετά από 90 μέρες δείχνουν μείωση κατά 78% σε αυτούς που κάνουν χρήση αυτού του exploit.

Επιπλέον, υπάρχει αισθητή μείωση στους cheaters στην πλατφόρμα του PC χάρη στο anti-cheat QB, ενώ μερικοί cheat vendors δείχνουν αποθαρρυμένοι μετά από την “επιχείρηση σκούπα” της Ubisoft που μπλόκαρε επιτυχώς περίπου 10,000 λογαριασμούς.

Περισσότερες λεπτομέριες στο επίσημο site.

Το Rainbow Six Siege Year 8 Season 3 είναι τώρα διαθέσιμο στο PlayStation 4, το PlayStation 5, τις κονσόλες Xbox One, το Xbox Series X | S, το Windows PC, συμπεριλαμβανομένου του Steam, το Ubisoft+, τη συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft*, και το Amazon Luna.

Δελτίο τύπου Ubisoft.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα