Προσωρινά μη διαθέσιμο το DLSS 3 στην PC έκδοση Lords of the Fallen

Το λανσάρισμα του Lords of the Fallen για PC είχε και αυτό τα προβλήματά του, με τους gamers να αναφέρουν σοβαρά crashes, σε συστήματα με συγκεκριμένες GPUs RTX 30 και RTX 40.

Για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, η εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου, Hexworks, κυκλοφόρησε ένα νέο patch (έκδοση 1.1.191) πριν λίγες ώρες. Ωστόσο, το patch απενεργοποιεί προσωρινά το Nvidia DLSS 3 (Frame Generation) μέχρι οι προγραμματιστές, με τη βοήθεια της Nvidia, να βελτιώσουν τη σταθερότητά του και να το κάνουν να… παίξει!

Αυτό θα έλεγε κανείς ότι είναι ένα απογοητευτικό πισωγύρισμα για όσους ήλπιζαν να αξιοποιήσουν το DLSS 3 για να βελτιώσουν τις επιδόσεις του συστήματός τους στο Lords of the Fallen. Όμως, οι προγραμματιστές δήλωσαν ότι δουλεύουν για τη διόρθωση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό, μιας και το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δείχνει να προκαλεί προβλήματα με τη μηχανή γραφικών του game.

Εκτός από την απενεργοποίηση του DLSS 3 Frame Generation, το patch θέλει να διορθώσει και άλλα crashes, αλλά δήλωσαν ότι η πλειοψηφία τους προκαλείται ενδεχομένως από παλιότερους drivers που είναι εγκατεστημένοι στα συστήματα κάποιων gamers.

Πηγή: Hexworks.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα