Η Gigabyte ντύνει στα λευκά τρεις νέες AM5 μητρικές

Σε μια κίνηση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους φίλους των λευκών PC, η Gigabyte ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων λευκών μητρικών AM5. Οι X670E AORUS PRO X, B650 AORUS ELITE AX ICE και B650M AORUS ELITE AX ICE διαθέτουν λευκά PCB, λευκές ψύκτρες και λευκό I/O shield – Ο τέλειος συνδυασμός για λευκά builds.

Εκτός από την εντυπωσιακή αισθητική τους, αυτές οι μητρικές προσφέρουν επίσης ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και λειτουργιών.

Η X670E AORUS PRO X είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς και διαθέτει μεγαλύτερο chipset της AMD, φάσεις ισχύος 20+2+2 και υποστήριξη μνήμης DDR5-6600. Οι B650 AORUS ELITE AX ICE και B650M AORUS ELITE AX ICE είναι προτάσεις μεσαίας κατηγορίας, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Και οι τρεις μητρικές υποστηρίζουν τους επεξεργαστές της σειράς Ryzen 7000 της AMD, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων μοντέλων X3D με την 3D V-Cache.

Διαθέτουν επίσης την Ultra Durable PCIe UD Slot X της Gigabyte για την κύρια υποδοχή PCIe 16x, η οποία διευκολύνει την εγκατάσταση και την αφαίρεση της GPU. Επιπλέον, και οι τρεις μητρικές κάρτες διαθέτουν τις υποδοχές EZ-Latch M.2 της Gigabyte, οι οποίες καθιστούν την εγκατάσταση M.2 SSD παιχνιδάκι.

Οι νέες λευκές μητρικές AM5 της Gigabyte είναι βέβαιο ότι θα γίνουν ανάρπαστες από τους κατασκευαστές που αναζητούν μια κομψή και υψηλής απόδοσης μητρική για το επόμενο build τους. Αναμένεται να είναι διαθέσιμες στην αγορά σύντομα.

Πηγή: Gigabyte.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα