Η AMD κάνει open source το FidelityFX Super Resolution 3 (FSR3)

Οι λάτρεις του gaming σίγουρα χαίρονται αφού το FSR 3 που κοσμεί τους ψηφιακούς μας κόσμους γίνεται open source και έτσι μπορεί να βελτιωθεί από όλους τους προγραμματιστές, εντός και εκτός της AMD.

Το FidelityFX Super Resolution 3 (FSR 3) της AMD, το οποίο υπόσχεται να αναβαθμίσει την οπτική πιστότητα και την απόδοση των εμπειριών gaming περνάει στην open source εποχή με μεγάλη επιτυχία.

Το FSR 3, το οποίο εμφανίζεται ήδη στο Avatar: Frontiers of Pandora, φημίζεται για την ικανότητά του να προσφέρει σημαντικά βελτιωμένα καρέ, διατηρώντας παράλληλα υψηλή ποιότητα εικόνας ακόμα και στις μέγιστες ρυθμίσεις, σε κάρτες γραφικών AMD Radeon RX 7000 Series.

Στις 15 Δεκεμβρίου, το FSR 3 θα επεκτείνει την εμβέλειά του στο παιχνίδι Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, αποδεικνύοντας περαιτέρω την ευελιξία και τον αντίκτυπό του σε διάφορους τίτλους παιχνιδιών.

Η AMD έλαβε υπόψη της τα σχόλια των παικτών και βελτιστοποίησε το FSR 3 για μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR), εξασφαλίζοντας απρόσκοπτο gameplay με εξαιρετικά ομαλή εικόνα. Οι παίκτες μπορούν πλέον να βυθιστούν στο παιχνίδι χωρίς να θυσιάζουν την οπτική ακεραιότητα και χωρίς αυτό να έχει αρνητικές επιπτώσεις στις επιδόσεις.

Η υιοθέτηση του FSR 3 ήταν γρήγορη και ευρεία, σύμφωνα με την AMD, με έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο παιχνιδιών που αγκαλιάζουν αυτή την τεχνική upscaling. Το Farming Simulator 22, το Starfield, το Warhammer 40,000: Darktide και το Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin είναι μερικοί από τους τίτλους που έχουν εμποτιστεί με τα όσα έχει να προσφέρει η τεχνολογία.

Κάνοντάς το FSR 3 open source δίνεται σε περισσότερους η δυνατότητα να δουν πίσω από την τεχνολογία και να δουν πώς ο κώδικας λειτουργεί και οδηγεί σε αυτά τα αποτελέσματα. Περισσότεροι άνθρωποι ενεργοί στο project σημαίνει ταχύτερη ανάπτυξη αλλά και υποστήριξη σε μελλοντικούς τίτλους.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της AMD.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα