GTA 6: υπάλληλοι της Rockstar επιστρέφουν στα γραφεία

Η επικεφαλής της Rockstar Games Jennifer Kolbe αναφέρει σε email ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να επιστρέψουν στα γραφεία τους από τον Απρίλιο. Αυτό υποστηρίζεται από “λόγους ασφαλείας και παραγωγικότητας”.

Το GTA 6 βρίσκεται “στην τελική φάση ανάπτυξης” και θα κυκλοφορήσει το 2025 σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα νέα. Το studio ανάπτυξης έχει τους δικούς του ρυθμούς και ελπίζει να ολοκληρώσει το GTA 6 εντός χρονοδιαγράμματος, αλλά με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που το χαρακτηρίζουν. Αυτό θα γίνει μόνο αν οι εργαζόμενοι δουλέψουν ξανά μαζί στο γραφείο.

Δεν είναι γνωστό σε ποιο βαθμό οι εργαζόμενοι της Rockstar εργάζονται εξ αποστάσεως ή εν μέρει από το σπίτι (υβριδικά), αλλά δεν είναι η μόνη που ζητά από τους εργαζόμενους της να επιστρέψουν στο γραφείο.

Επιπλέον, πληθαίνουν οι αναφορές ότι κι άλλες μεγάλες εταιρίες αυξάνουν και πάλι την παρουσία τους στα γραφεία, λίγα χρόνια μετά την πανδημία του COVID-19.

Αξίζει να θυμίσουμε, ότι τον Οκτώβριο του 2022 το hack στη Rockstar Games είχε ως αποτέλεσμα μια από τις μεγαλύτερες διαρροές στην ιστορία του gaming και ανέκδοτο υλικό βρέθηκε στο διαδίκτυο. Μέχρι και σήμερα δεν είναι σαφές ποιο κενό ασφαλείας οδήγησε σε αυτή τη διαρροή, ωστόσο για να αποφευχθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον, η εν λόγω κίνηση βγάζει νόημα.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα