Το Steam Family Sharing γίνεται καλύτερο

Το χαρακτηριστικό που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια αναβαθμίζεται, όμως και πάλι δεν μπορούμε να τρέξουμε το ίδιο παιχνίδι ταυτόχρονα με μια άδεια.

Οι χρήστες του Steam Beta Client θα μπορούν να δοκιμάσουν το νέο feature της Valve το οποίο έρχεται στον δημοφιλή game client Steam μέσα στο έτος.

Στο account μπορούν να ενταχθούν μέχρι έξι λογαριασμοί σε μια οικογένεια (family), που ορίζεται είτε ως ενήλικος είτε ως παιδί. Κάθε μέλος μπορεί να κρατήσει ξεχωριστή βιβλιοθήκη Steam, επιτεύγματα και να αποθηκεύσει την πρόοδο, αλλά η βιβλιοθήκη όλων είναι διαθέσιμη για να παίξουν όλοι οι άλλοι.

Το νέο update επιτρέπει σε πολλά μέλη της οικογένειας να παίζουν διαφορετικούς τίτλους ταυτόχρονα. Ωστόσο, δεν μπορούν να παίξουν το ίδιο παιχνίδι ταυτόχρονα εκτός και αν υπάρχουν πολλά αντίγραφα αυτού του τίτλου εντός της οικογένειας – ένα για κάθε άτομο που θέλει να παίξει.

Ο ίδιος κανόνας ισχύει για τα DLC. Μια άλλη σημαντική αλλαγή είναι ότι οι κοινόχρηστοι τίτλοι μπορούν πλέον να παίζονται και εκτός σύνδεσης.

Για να το δοκιμάσετε, αρκεί να μεταβείτε στο: Settings > Interface > Client Beta Participation και επιλέξτε ‘Steam Family Beta’ από το μενού. Έπειτα το ενεργοποιείτε από το Account details > Family Management.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα