Το PlayStation Overlay φέρνει όλα τα trophies σας στο PC

Μαζί με το Ghost of Tsushima Director’s Cut που κυκλοφορεί στις 16 Μαΐου στην πλατφόρμα του PC, η Sony ‘ανοίγεται’ ακόμα περισσότερο στην αγορά του PC.

“Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε PC με Windows και θα είναι προσβάσιμη από το μενού εντός του παιχνιδιού ή για παίκτες με πληκτρολόγιο-ποντίκι πατώντας τη SHIFT + F1”, αναφέρει σχετικά ο Julian Huijbregts, online community specialist στην Nixxes.

Για όσους χρειάζονται ένα refresh, η Nixxes είναι μια σημαντική εταιρία που βρέθηκε στην οικογένεια της Sony το 2021. Χάρη σ’ αυτή έχουμε σήμερα τίτλους σαν και το Horizon Forbidden West, το Marvel’s Spider-Man και το Ratchet & Clank: Rift Apart στο PC.

Από εδώ και στο εξής, με το overlay της Sony θα μπορείτε να λαμβάνετε τα trophies για τα παιχνίδια της Sony όπως θα γινόταν και σε ένα PlayStation.

Το PlayStation Overlay για το PC αποτελεί μια σημαντική είδηση από την Sony που σχεδόν επισκίασε το γεγονός ότι στις 16 Μαΐου θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε επιτέλους το Ghost of Tsushima Director’s Cut στο PC (ακόμα και μέσω του PlayStation DualSense).

Το παιχνίδι θα έρχεται και με μερικές βελτιώσεις ειδικά για το PC όπως υποστήριξη για wide screens και γήινες απαιτήσεις για 720p/1080p ζητώντας μόνο μια GTX 960 ή μια RX 5500XT ενώ σε 4K η κατάσταση ‘σοβαρεύει’ αισθητά με τις RTX 4080 και 7900 XT.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα