Τα πολλά προβλήματα του ROG Ally έρχεται να ‘διορθώσει’ η ASUS

Μετά την ανακοίνωση του ROG Ally X και των νέων χαρακτηριστικών που θα έχει, κάτι ενδιαφέρον ήρθε στην επιφάνεια και αφορά τα ήδη ευάλωτα σημεία της κονσόλας.

Μπορεί η φορητή κονσόλα της ASUS να έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία στον χώρο του gaming, όμως η επιτυχία ενέχει και πολλά αρνητικά. Εδώ και αρκετούς μήνες κάτοχοι της κονσόλας κάνουν λόγο για σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας που κάνουν δύσκολη τη χρήση αλλά και την επιστροφή της συσκευής στο RMA center της ASUS.

Πριν από μερικές ώρες, το κανάλι Gamers Nexus επιβεβαιώνει σε σχετικό βίντεο μερικά από τα συνήθη προβλήματα της κοινότητας όπως το ‘γνωστό’ θέμα με το SD card reader που ‘καίγεται’ και να αχρηστεύεται, τα joystic τα οποία παρουσιάζουν drifting και άλλα προβλήματα, αλλά και την μπαταρία της συσκευής.

Το πρόβλημα με το SD card reader μάλιστα παραμένει άλυτο ακόμα και σήμερα και posts στο Reddit συνεχίζουν να μένουν ενεργά, σε μια προσπάθεια κινητοποίησης της ASUS.

Στα χέρια φίλου του Gamers Nexus η μπαταρία φαίνεται να ‘έπεσε’ κατά 8% με ελαφριά χρήση για έναν χρόνο – χωρίς βέβαια να αναφέρεται το ποσοστό φόρτισης που βρισκόταν – κάτι σημαντικό που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ταχεία μείωση της απόδοσης της μπαταρίας.

Το ROG Ally X θα ‘ρυθμίσει’ τα γνωστά προβλήματα του ROG Ally

Από την αποκάλυψη του ROG Ally X πριν από λίγες ημέρες μαθαίνουμε πως η ASUS θα πραγματοποιήσει ορισμένες αλλαγές στην κονσόλα της και όλως τυχαίως αυτές περιλαμβάνουν τα γνωστά προβληματικά σημεία του τωρινού ROG Ally: Μπαταρία, Joysticks ενώ αναφέρονται και ‘άλλες βελτιώσεις’ που θα μάθουμε σύντομα.

Το ROG Ally X αναμένεται να ανακοινωθεί στις 2 Ιουνίου με αφορμή την Computex 2024.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα