Το επερχόμενο ROG Ally X από την ASUS στην Computex 2024

Προς το παρόν, η ASUS κρατάει τα χαρτιά της κλειστά, αφήνοντας χώρο για εικασίες. Ωστόσο, με βάση τον αινιγματικό τίτλο της παρουσίασης (“The Next ROG Ally”), μπορούμε να περιμένουμε κάποιες αλλαγές στην επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στις 2 Ιουνίου.

Στο παρακάτω βίντεο, το δίδυμο των ανθρώπων της ASUS μας έδωσε μια πρώτη ματιά στην επόμενη φορητή gaming κονσόλα της ASUS η οποία θα ονομάζεται ROG Ally X.

Όσον αφορά την ισχύ δεν περιμένουμε κάποια τρομερή αλλαγή στον επεξεργαστή αφού η AMD δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ισχυρότερα mobile gaming SOCs. Παρόλα αυτά, το νέο ROG Ally θα μπορούσε να δει σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα χάρη στη χρήση μνήμης LPDDR5X.

Σημειώνεται ότι το κομμάτι της μνήμης αποτελεί το βασικό μειονέκτημα του ROG Ally μέχρι στιγμής (6400MT/s), ιδίως όταν υπάρχουν άλλες προτάσεις στην αγορά όπως το Lenovo Legion Go το οποίο ενσωματώνει μνήμες LPDDR5X στα 7500MT/s.

Οι εκπρόσωποι της ASUS υπόσχονται αλλαγές στο κομμάτι της μπαταρίας και του interface, των θυρών αλλά και στην εμφάνιση. δείχνοντάς μας την παρακάτω εικόνα.

Όλες οι απορίες μας θα λυθούν σύντομα και περιμένουμε νεότερα στις 2 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που μας επιφυλάσσει η ASUS κατά τη διάρκεια της έκθεσης Computex 2024.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα