AOC GAMING 27G2ZN3/BK: Σε ‘gaming ετοιμότητα’ με τα 280Hz της!

Η AOC GAMING 27G2ZN3/BK είναι μια gaming οθόνη 27 ιντσών και ανάλυσης Full HD η οποία έρχεται με τον υπερ-υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 280Hz, ιδανικό για competitive gameplay.

Η νέα οθόνη της AOC συνδυάζει επιδόσεις επιπέδου esports με προσιτή τιμή, ιδανική για ανταγωνιστικούς παίκτες που ζητούν το καλύτερο χωρίς να ξεπερνούν τον budget τους.

Χαρακτηριστικά της AOC GAMING 27G2ZN3:

  • Ρυθμός ανανέωσης 280Hz για ομαλή και ευκρινή εικόνα (120Hz στις κονσόλες)
  • Χαμηλό input latency για άμεση ανταπόκριση
  • Fast VA panel με υψηλή αντίθεση και χρωματική γκάμα
  • HDR10 για ρεαλιστικά γραφικά
  • Συμβατότητα με PC και κονσόλες
  • Βάση ρυθμιζόμενου ύψους με λειτουργίες κλίσης, περιστροφής και περιστροφής
  • Flicker-Free και LowBlue για άνεση στα μάτια
  • Λειτουργίες παιχνιδιού στο OSD και λογισμικό G-Menu

Κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου μετράει

Ο ρυθμός ανανέωσης 280Hz της AOC GAMING 27G2ZN3/BK προσφέρει εντυπωσιακή ροή και γρήγορη απόκριση.

Αυτό είναι απαραίτητο για παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, όπως τα shooters πρώτου προσώπου, οι racing τίτλοι και τα παιχνίδια μάχης, όπου οι αντιδράσεις κλασμάτων δευτερολέπτου μπορεί να σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας.

Όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανανέωσης, τόσο μικρότερο γίνεται και το input latency. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε εντολή εκτελείται άμεσα, παρέχοντας απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ των ενεργειών του παίκτη και του αποτελέσματος στην οθόνη.

Πάνελ Fast VA με υψηλή αντίθεση και απόκριση για εικόνες που καθηλώνουν

Η AOC GAMING 27G2ZN3/BK διαθέτει πάνελ Fast VA 27” με ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels), που προσφέρει ζωντανά χρώματα και βαθύ μαύρο για καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Η τεχνολογία Fast VA προσφέρει εξαιρετικό εγγενή λόγο αντίθεσης (4000:1), διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια ξεπροβάλλει, από τις πιο σκοτεινές σκιές μέχρι τα πιο λαμπρά σημεία.

Με φωτεινότητα 300 nits και συμμόρφωση με το HDR10, αυτή η οθόνη φέρνει στη ζωή τα παιχνίδια με εκπληκτική καθαρότητα και βάθος.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η AOC GAMING 27G2ZN3/BK θα έρθει με 3ετή εγγύηση και θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαΐου 2024, στην μια φιλική τιμή των 239€.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της AOC. Περισσότερες πληροφορίες για την οθόνη μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της εταιρίας.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα