Philips Evnia 27M2N5500: Ακόμα πιο προσιτή η νέα οθόνη gaming

Η Philips Evnia 27M2N5500 είναι μια οθόνη 27 ιντσών Fast IPS με ανάλυση QHD, ρυθμό ανανέωσης 180Hz και MPRT 0,5ms, ιδανική για καθηλωτικό gaming και ομαλή εμπειρία χρήσης.

Η Philips Evnia 27M2N5500 ξεχωρίζει για την κορυφαία εμπειρία gaming που προσφέρει, χάρη στο πάνελ Fast IPS που εξασφαλίζει ομαλό gameplay και συναρπαστικά γραφικά. Η ταχύτατη απόκριση και η υψηλή ευκρίνεια συνδυάζονται άψογα, προσφέροντας ρεαλιστική απεικόνιση και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού χωρίς κούραση.

Ποιότητα εικόνας HDR 400 για ζωντανά χρώματα και βαθιά μαύρα

Η οθόνη πληροί τις προδιαγραφές HDR 400 με πιστοποίηση VESA, αποδίδοντας εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα. Η υποστήριξη 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων σε συνδυασμό με την υψηλή πυκνότητα pixel, εξασφαλίζει ζωντανές αποχρώσεις, βαθύτερα μαύρα και πλούσια χρώματα, για μια καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Αστραπιαίο gaming χωρίς θολή κίνηση και ghosting

Ο ρυθμός ανανέωσης 180Hz και η χαμηλή υστέρηση εισόδου εγγυώνται αστραπιαίο gameplay χωρίς θόλωμα κίνησης ή ghosting. Η οθόνη διαθέτει επίσης διάφορα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που βελτιστοποιούν την εμπειρία gaming, όπως:

  • Smart MBR Sync (Motion Blur Reduction): Συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης με την τεχνολογία MPRT 0,5ms για ομαλή και ευκρινή εικόνα χωρίς θόλωμα κίνησης.
  • Adaptive-sync: Εξαλείφει το tearing και το stuttering για ομαλή ροή εικόνας.
  • ShadowBoost: Ενισχύει τις σκοτεινές σκηνές, αποκαλύπτοντας κρυμμένες λεπτομέρειες χωρίς υπερ-έκθεση.
  • Smart crosshair: Σας προσφέρει ακριβή στόχευση για να πετυχαίνετε πάντα τον στόχο σας.

Βραβευμένη σχεδίαση με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Η Philips Evnia 27M2N5500 δεν ξεχωρίζει μόνο για τις επιδόσεις της, αλλά και για τον βραβευμένη σχεδίασή της. Η κατασκευή της λαμβάνει υπόψη το περιβάλλον, με χρήση 35% ανακυκλωμένου πλαστικού στο εργονομικό stand και 85% ανακυκλωμένου πλαστικού στο πλαίσιο.

Η Ξένη Μπαϊρακτάρη, Head of Global Marketing & Deputy Director Marketing EU της Philips είπε για τη νέα οθόνη της Philips:

“Με την Evnia, κάνουμε ξεκάθαρα μια σημαντική μετάβαση προς μεγαλύτερη βιωσιμότητα … Μία από τις βασικές μας αξίες είναι να είμαστε θετικοί και πρωτοπόροι με επίδραση στον κλάδο και δεν μπορούμε να αποφύγουμε να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε πιο προσηλωμένοι στη φροντίδα του περιβάλλοντος. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το νέο σχεδιασμό και τη νέα προσέγγιση και ελπίζουμε να εμπνεύσουμε μια πραγματική αλλαγή στο gaming”, συνέχισε.

Philips Evnia 27M2N5500: Τιμές και διαθεσιμότητα

Με όλα αυτά που προσφέρει, η οθόνη παιχνιδιών Philips Evnia 27M2N5500 είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο παιχνίδι ή να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους με μια γρήγορη και καθηλωτική στα οπτικά οθόνη που απογειώνει κάθε συνεδρία.

Η οθόνη Philips Evnia 27M2N5500 θα είναι διαθέσιμη για αγορά τον Μάιο και σε προτεινόμενη τιμή λιανικής των 249,00 €.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οθόνη Philips Evnia 27M2N5500.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα