Όλα όσα είδαμε στο Xbox Games Showcase 2024!

Η Microsoft επεφύλασσε ένα μοναδικό online event μέσα στο σαββατοκύριακο και μέσα από το Xbox Games Showcase 2024 είδαμε πολλές ανακοινώσεις και μια ματιά στο μέλλον.

Το event των δύο ωρών είχε μέσα του άφθονες ανακοινώσεις για το μέλλον του Xbox, νέες ψηφιακές κονσόλες (χωρίς disc drive) και τις ίδιες επιδόσεις με τα αρχικά μοντέλα.

Επιστροφή δημοφιλή franchises

Αγαπημένοι τίτλοι επιστρέφουν στο προσκήνιο όπως τα Gears of War: E-Day και Doom: The Dark Ages, ενώ είδαμε και μια ματιά σε μελλοντικές κυκλοφορίες όπως το State of Decay 3, το Indiana Jones and the Great Circle, Perfect Dark και South of Midnight.

Επιπλέον, αποκαλύφθηκε το Starfield: Shattered Space, που υπόσχεται μια εξωγήινη περιπέτεια.

Ανακοινώσεις από τους συνεργάτες της Microsoft

Οι συνεργάτες της Microsoft δεν ήρθαν με ‘άδεια χέρια’ και μας έδειξαν το πρώτο gameplay από το Assassin’s Creed Shadows. Την ίδια στιγμή μάθαμε περισσότερα για το Dragon Age: The Veilguard, ενώ το Metal Gear Solid : Snake Eater επιστρέφει σε ένα ενδιαφέρον remake.

Αξίζει να σημειωθούν και τα ολοκαίνουργια Clair Obscur: Expedition 33, Atomfall και Winter Burrow. που έρχονται στο φως στο Xbox Games Showcase.

Όλες οι ανακοινώσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο blog του Xbox.

Νέες κονσόλες Xbox

Το event περιελάμβανε και hardware ανακοινώσεις. Η Microsoft πήρε θέση και μας έδειξε τρεις νέες επιλογές κονσόλας Xbox Series X|S που θα προστεθούν στη σειρά, διαθέτοντας την ίδια ταχύτητα και απόδοση, αλλά με περισσότερες επιλογές σχεδίασης, αποθηκευτικού χώρου και τιμής για να ταιριάξουν στις ανάγκες σας.

Περισσότερος χώρος αποθήκευσης για το Xbox Series S:

  • Το Xbox Series S 1TB σε Λευκό Χρώμα Ρομπότ διαθέτει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο (1TB) σε σύγκριση με το αρχικό μοντέλο των 512GB, επιτρέποντας στους παίκτες να αποθηκεύουν περισσότερα παιχνίδια και υλικό όπως video ή εφαρμογές.
  • Διατηρεί την κομψή, μοντέρνα και compact σχεδίαση του Xbox Series S και θα κοστίζει $349.99/349.99€.

Ψηφιακή εμπειρία υψηλής ταχύτητας με το Xbox Series X – 1TB Digital Edition:

  • Το πλήρως ψηφιακό Xbox Series X – 1TB Digital Edition θα κυκλοφορήσει σε λευκό χρώμα (η Microsoft το λέει Robot White) απευθύνεται σε gamer που προτιμούν τις ψηφιακές αγορές παιχνιδιών.
  • Προσφέρει την ίδια ταχύτητα και απόδοση με το Xbox Series X, με ανάλυση έως 4K για εκπληκτικά γραφικά και γρήγορα χρόνους φόρτωσης.
  • Διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές για $449.99/499.99€.

Και οι δύο κονσόλες αναμένονται προς το τέλος του έτους, με το ‘holidays’ να σημαίνει πρακτικά ότι θα τις δούμε τα Χριστούγεννα.

Το Call of Duty Black Ops 6 σε πρώτο πλάνο

Το Call of Duty: Black Ops 6, ο νεότερος τίτλος της δημοφιλούς σειράς Call of Duty, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Αναπτύχθηκε από την Treyarch και την Raven Software, και το Call of Duty: Black Ops 6 είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ δράσης όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Σε αυτή την καθηλωτική ιστορία που διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μια σκοτεινή δύναμη έχει διεισδύσει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι παίκτες θα αναγκαστούν να μεταβούμε στην σκοτεινή και παράνομη πλευρά (για πρώτη φορά).

Εκτός από το νέο campaign το Call of Duty: Black Ops 6 διαθέτει καινοτομίες όπως το Omnimovement, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να σπριντάρουν, να γλιστρούν και να καταδύονται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, κινούμενοι σαν ήρωες στο Black Ops σε όλες τις λειτουργίες παιχνιδιού. Με την επιστροφή του Classic Prestige, του Theater Mode και φυσικά των Zombies σε στυλ γύρων, υπάρχει κάτι για όλους.

Το Call of Duty: Black Ops 6 κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου για Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

Παίξτε το την πρώτη μέρα με συγκεκριμένα προγράμματα Xbox Game Pass (Game Pass Ultimate, Game Pass PC, Game Pass Console).

Δείτε το event σε επανάληψη

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα