Assassin’s Creed Shadows: Επιστρέφει στην Ιαπωνία με σκιές και σαμουράι

Η Ubisoft αποκαλύπτει το Assassin’s Creed Shadows, ένα παιχνίδι που μας ταξιδεύει στην φεουδαρχική Ιαπωνία.

Πολλοί λάτρεις της σειράς Assassin’s Creed περίμεναν εδώ και χρόνια ένα παιχνίδι που θα διαδραματίζεται στην Ιαπωνία. Η Ubisoft έκανε το όνειρό τους πραγματικότητα με το Assassin’s Creed Shadows το οποίο αποκαλύφθηκε στις 15 Μαΐου.

Σκιές και σαμουράι

Σε αντίθεση με τα πρόσφατα παιχνίδια της σειράς που υιοθετούν μια πιο επική προσέγγιση το Assassin’s Creed Shadows επιστρέφει στην σκοτεινή πλευρά του franchise – στοιχεία που χαρακτήριζαν τα παλαιότερα παιχνίδια.

Το τρέιλερ της αποκάλυψης παρουσιάζει το σκοτεινό ύφος του game με χαρακτήρες ντυμένους στα μαύρα και κουκούλες.

Ιστορική αληθοφάνεια

Η Ubisoft δίνει έμφαση στην ιστορική αληθοφάνεια, με στολές, κτίρια και χαρακτήρες που αντλούν έμπνευση από την φεουδαρχική Ιαπωνία.

Δύο πρωταγωνιστές

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να παίξουν ως δύο διαφορετικοί χαρακτήρες:

  • Naoe Fujibayashi: Η κόρη του διάσημου δασκάλου νίντζα Fujibayashi Nagato, εκπαιδευμένη σε τεχνικές νίντζα και μικρές λεπίδες.
  • Yasuke: Ο πρώτος μαύρος σαμουράι της Ιαπωνίας, ντυμένος με πανοπλία και έτοιμος να πολεμήσει με σπαθί.

Για να μας βάλει στο κλίμα των σαμουράι και του Ιαπωνικού theme, η Ubisoft μας παρουσίασε και ένα σχετικό τρέιλερ που δείχνει πολλά σημαντικά πράγματα για το παιχνίδι, από την πλευρά των δημιουργών, το πως μπορούμε να εναλλάξουμε το παιχνίδι από τον έναν χαρακτήρα στον άλλον, όπως και πολλά στοιχεία που οι δημιουργοί δανείστηκαν από τα ιαπωνικά κόμικς manga.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Assassin’s Creed Shadows κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου 2024 για PC, PS5 και Xbox Series X|S. Σημειώνεται ότι ο τίτλος δε θα κυκλοφορήσει σε PS4.

Πηγή: Ubisoft.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα