Η νέα eSports οθόνη της AOC AG246FK τρέχει μέχρι και τα 540Hz

Το νέο 540Hz monitor της AOC συνοδεύεται και από ένα ακόμα, το AG256FS που τρέχει στα 390Hz και προορίζεται για gamers που δεν σκέφτονται το budget και ενδιαφέρονται για τις απόλυτες επιδόσεις.

Οι AGON PRO AG246FK διαθέτει panel με διαγώνιο 24.1 ίντσες και ανάλυση Full HD που εξακολουθεί και είναι το πιο δημοφιλές στο PC gaming, όπως μας δείχνουν τα στατιστικά του Steam. To Ultra-Fast TN panel και ο ρυθμός ανανέωσης των 540Hz με χρόνο απόκρισης 0,5 ms GtG επισφραγίζουν ένα ιδιαίτερα γρήγορο σύνολο που κοιτάζει στα μάτια τους competitive players που ψάχνουν τα υψηλότερα FPS από το gaming monitor τους.

Η οθόνη παρέχει κάλυψη 99,6% του sRGB και 94,7% του DCI-P3 color space ενώ έρχεται με πιστοποίηση DisplayHDR 400. Παράλληλα, τα monitor αγαπήθηκαν ήδη από την ομάδα G2 Esports και δημοφιλείς παίκτες όπως ο Nikola “NiKo” Kovac αναφέρει ότι τα 540Hz αυτού του AOC monitor είναι “απολύτως φανταστικά”.

AG256FS: 390Hz για πιο γήινες απαιτήσεις

Από την άλλη, έχουμε την AGON PRO AG256FS, που επιδεικνύει το πάνελ Full HD, τύπου Fast IPS 24,5 ιντσών, συνδυάζοντας ρυθμό ανανέωσης 390Hz με τις ευρείες γωνίες θέασης – γνωστές στις οθόνες τύπου IPS – με εντυπωσιακή απόκριση έως και 1 ms GtG.

Και οι δύο οθόνες διαθέτουν λειτουργία MBR (Motion Blur Reduction), η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία strobing backlight για την επίτευξη εντυπωσιακού MPRT 0,3 ms, με αποτέλεσμα εξαιρετικά καθαρή κίνηση και μειωμένο θόλωμα σε παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό.

Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα έρχονται με υποστήριξη Adaptive-Sync για μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης, εξασφαλίζοντας gameplay χωρίς tearing στην εικόνα σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών καρέ.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι οθόνες AGON PRO AG246FK και AG256FS θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα Αυγούστου του 2024. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της AG246FK είναι 699€, ενώ η AG256FS είναι διαθέσιμη σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 449€.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της AOC.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα