Η NZXT “χτυπά” την Elgato φέρνοντας δύο νέες capture cards

Η εταιρία μεγαλώνει κι άλλο το οικοσύστημα των προϊόντων της και το νεότερο μέλος στην οικογένεια είναι δύο νέες capture cards.

Υποστηρίζοντας αναλύσεις 1080p και 4K οι Signal HD60 και Signal 4K30 πλασάρονται ως το αντίπαλο δέος άλλων γνωστών υλοποιήσεων όπως της Elgato, ενώ υποστηρίζουν όλες τις τωρινές κονσόλες.

Πέρα από το PC δηλαδή, οι Signal της NZXT τρέχουν απρόσκοπτα και σε PlayStation 4/5, Xbox Series X/S, Xbox One και το Nintendo Switch ενώ υποστηρίζουν προγράμματα εγγραφής όπως τα OBS, Stream Labs, Discord, Zoom μεταξύ άλλων.

Οι δύο πιο δημοφιλείς αναλύσεις 4K και 1080p καλύπτουν έτσι όλους τους χρήστες ενώ η NZXT με αυτή την κυκλοφορία μπαίνει στο στόχαστρο της Elgato, ακόμα μιας γνωστής εταιρίας στο χώρο των capture cards και πλέον μέλος της οικογένειας Corsair.

Διαθέτουν και passthrough του σήματος, ωστόσο η NZXT φαίνεται ότι πατάει γερά πάνω στην ίδια συνταγή της Elgato αφήνοντας και αντίστοιχα υψηλές τιμές στα προϊόντα της. H Signal 4K30 κυκλοφορεί με τιμή $179.99 ενώ η HD60 ζητάει $139.99, αφήνοντας το έξτρα Chat Cable, ένα καλώδιο που επιτρέπει τη χρήση μικροφώνου με τις capture cards.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα