Η Corsair μας δείχνει τις νέες της Gaming Καρέκλες

Στο ρυθμό των gamers χορεύει ξανά η Corsair και πέρα από την T3 Rush, φέρνει στους gamers μια ακόμα καρέκλα με ένα σημαντικό premium και κάποια καλά χαρακτηριστικά.

Χωρίς ιδιαίτερη διαφορά στην εμφάνιση, η Corsair παρουσίασε τις TC200, μια νέα σειρά από gaming καρέκλες που έρχονται σε δύο εκδόσεις, μια Fabric και μια Leatherette στην εξωφρενική τιμή των $399!

Αν και οι συγκεκριμένες υπόσχονται πολλά, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν τις non-gaming καρέκλες τους για μεγαλύτερη άνεση και ορθή στάση του σώματος, όμως τα ίδια φαίνεται να υπόσχεται και η Corsair, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην εμφάνιση και την ποιότητα της δερματίνης στην Leatherette.

Η φράση “οσφυϊκή υποστήριξη”, αναφέρεται έντονα στην παρουσίαση και το υπόλοιπο υλικό της εταιρίας, ενώ το διάτρητο και διαπνέον υλικό, (σ.σ. φτιάχνουμε και μια καινούργια λέξη), επικρατεί στην πλάτη και σε άλλα σημεία της καρέκλας για να αποτρέψει την εφίδρωση μετά από ατελείωτες ώρες “μάχης”.

Άλλες χρήσιμες ευκολίες είναι το αφαιρούμενο μαξιλαράκι του αυχένα, η ατσάλινη κατασκευή, τα πέντε “στιλάτα” ροδάκια και τα ρυθμιζόμενα μπράτσα ολοκληρώνουν την εικόνα μιας gaming καρέκλας, χωρίς να ξεφεύγει πολύ από την πεπατημένη της αγοράς.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα