Η νέα Samsung Odyssey Neo G7 υπόσχεται πολλές απολαύσεις στις 43 ίντσες!

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε και επίσημα την gaming οθόνη Odyssey Neo G7 (όνομα μοντέλου: G70NC), της πρώτης Mini-LED gaming οθόνης της κορεάτικης εταιρίας, ανανεώνοντας έτσι την σειρά Odyssey.

Η νέα οθόνη προσφέρει μια μεγάλη διαγώνιο σχεδιασμένη για να προσφέρει στους gamers ένα πιο ολοκληρωμένο φάσμα λειτουργιών και επιδόσεων, ζωντανεύοντας έτσι κάθε ψηφιακό κόσμο.

Μεγάλες διαστάσεις και Quantum Mini LED

Το μεγάλο σε διαγώνιο πάνελ των 43″ προσφέρει ανάλυση 4K (3.840 x 2.160 pixels) με πιστοποίηση VESA Display HDR 600 και HDR 10+ για προηγμένη ποιότητα εικόνας που αναδεικνύει τα υψηλά γραφικά του σήμερα.

Η Odyssey Neo G7 φέρνει στο προσκήνιο την τεχνολογία Quantum Matrix της Samsung, χρησιμοποιώντας Quantum Mini LED, που επιτρέπουν τον εξαιρετικά λεπτό και ακριβή έλεγχο των πυκνά τοποθετημένων LED. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες μπορούν να δουν ακόμα πιο πλούσιο μαύρο, εκτεταμένη χρωματική γκάμα και περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα χρήσης.

Επιπλέον, η matte κάλυψη του πάνελ μειώνει την αντανάκλαση του φωτός στην οθόνη, ελαχιστοποιώντας τους περισπασμούς κατά τη διάρκεια των πιο έντονων συνεδριών παιχνιδιού και αφήνοντας τη μεγάλη οθόνη να αποδίδει όλη την λεπτομέρεια, όσο ο gamer παραμένει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του.

Η Odyssey Neo G7 είναι μια εξαιρετική οθόνη για οποιαδήποτε πλατφόρμα παιχνιδιών, δηλώνει η Samsung. Χρησιμοποιώντας σύνδεση DisplayPort ή HDMI μπορείτε να τη συνδέσετε με την κονσόλα ή το PC ή να μεταβείτε σε HDMI 2.1 για να παίξετε και στις πιο πρόσφατες κονσόλες (και PC) που υποστηρίζουν gaming σε υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Η Samsung προσφέρει και ακόμα μια επιλογή – να παίξετε ένα παιχνίδι για κινητά σε μια μεγαλύτερη οθόνη 43 ιντσών μέσω του ενσωματωμένου WIFI/Bluetooth ή απλά να συνδέσετε ένα χειριστήριο για να απολαύσετε ένα παιχνίδι στο cloud χωρίς καν να έχετε κονσόλα.

Έξυπνες λειτουργίες για εξατομικευμένες εμπειρίες

Ο Odyssey Neo G7 είναι εξοπλισμένη με έξυπνες λειτουργίες που ανταποκρίνονται στις ποικίλες ανάγκες των χρηστών, μέσω των Samsung Smart Hub και Samsung Gaming Hub.

Το Samsung Gaming Hub είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ανακάλυψης ροής παιχνιδιών που επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια από συνεργάτες όπως το Xbox και το NVIDIA GeForce NOW, χωρίς λήψεις ή απαιτήσεις αποθηκευτικού χώρου. Είναι το απόλυτο εργαλείο που δίνει στους χρήστες την ελευθερία να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του κόσμου των παιχνιδιών χωρίς περιορισμούς.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποκτήσουν την εμπειρία της έξυπνης τηλεόρασης με εφαρμογές από συνεργάτες όπως το Prime Video, το Netflix και το YouTube μέσω του Samsung Smart Hub για να απολαμβάνουν διάφορα περιεχόμενα over-the-top (OTT) χρησιμοποιώντας μια σύνδεση στο Internet, χωρίς καν να εκκινήσουν τον υπολογιστή τους ή να συνδεθούν με άλλες συσκευές.

Πέρα από τις έξυπνες λειτουργίες, η Odyssey Neo G7 θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από το 1ο τρίμηνο του 2023, ωστόσο οι ακριβείς ημερομηνίες διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή που εξετάζουμε.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα