Το παγκόσμιο ρεκόρ στο Cinebench R23 ανήκει στους Έλληνες OGS!

Με μια απλή κίνηση, οι OGS κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου ρίχνοντας την νεότερη high end desktop πλατφόρμα της Intel στο υγρό άζωτο.

Σε μια συγκέντρωση που έγινε στην Ασία, το δίδυμο OGS, γνωστοί και ως Φίλιππος και Σταύρος μπήκαν στα γραφεία της ASUS και δοκίμασαν την νεότερη μητρική Pro WS SAGE W790E-SAGE SE της ASUS.

Οι OGS, που πλέον θεωρούνται overclocking superstars κατέκτησαν την πρώτη θέση στον κόσμο στο Cinebench R23, όπως επίσης και σε μερικά ακόμα μετροπρογράμματα, πατώντας στον ψηλότερο σκαλί των επίσημων rankings.

Από τα benchmarks ξεχωρίζουμε το εξαιρετικά ισχυρό hardware αποτελούμενο από τον Intel Xeon w9 3495X και μνήμες τις ολοκαίνουργιες G.SKILL latest ZETA R5 χρονισμένες στα 5800MHz. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν κάτι πάνω από 132.000 cb, αριθμός που δεν έχει ξαναυπάρξει μέχρι σήμερα.

Οι 56 πυρήνες του Xeon w9 3495X έτρεξαν με ψύξη υγρού αζώτου (LN2) στα εκπληκτικά 5400MHz – συχνότητα ρεκόρ ίσως για τον αριθμό των πυρήνων που διαθέτει. Να θυμίσουμε ότι η Intel επιθυμεί να μπει ξανά στο χώρο του HEDT, και αυτή η πλατφόρμα ενδέχεται να είναι το εισιτήριο.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα