Φουλ στο λευκό παίζει η ASRock με τις νέες της μητρικές

Με μια ενδιαφέρουσα αισθητική που σίγουρα έχουμε ξαναδεί, η ASRock λανσάρει λευκές μητρικές για όλες τις mainstream πλατφόρμες.

Η μόνη ουσιαστική διαφορά που είχαν παραδοσιακά τέτοιες μητρικές, θυμηθείτε τις Titanium της MSI, ήταν η τιμολόγηση, αφού οτιδήποτε πέρα από το μαύρο χρώμα κόστιζε αρκετά… λόγω αισθητικής.

Η ASRock όμως θέλει να κάνει τις λευκές μητρικές πιο προσιτές για όλους και έτσι, έρχονται τρία μοντέλα για συστήματα Intel αλλά και AMD.

Οι τρεις πρώτες μητρικές που θα έχουν αυτή τη νέα εμφάνιση θα είναι οι B760M-HDV/M.2 & H610M-HDV/M.2+ D5 για Intel, ενώ από την πλευρά της AMD έχουμε την B550M Pro SE, αλλά δυστυχώς όχι κάποιο νεότερο μοντέλο με το B650 chipset, επιβεβαιώνοντας στ’ αλήθεια ότι ακόμα και σήμερα, η τιμολόγηση δεν είναι αρκετά φιλική.

Εκτός από το ολόφρεσκο κουστούμι, η λειτουργικότητα έχει επίσης αναβαθμιστεί, με την υποστήριξη Dragon 2.5G Lan και DDR5 σε επιλεγμένα μοντέλα, η μητρική δίνει μια ώθηση στις επιδόσεις, ενώ και οι τρεις μητρικές είναι συμβατές με μέσα αποθήκευσης NVMe M.2 και το σημαντικότερο, η RGB LED header είναι διαθέσιμη για εντυπωσιακές αλλά και δημιουργικές κατασκευές PC.

Σχετικά με τα υπόλοιπα τεχνικά, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό όσον αφορά την υποστήριξη συσκευών και θυρών USB, και όλες τους βασίζονται στο mATX form factor.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η ASRock δεν διέθεσε περισσότερες πληροφορίες για τις B760M-HDV/M.2, H610M-HDV/M.2+ D5 και B550M Pro SE, ούτε αναφέρθηκε στην πιθανή κυκλοφορία ή και τιμολόγηση. Παρά τα όλα αυτά, περιμένουμε αυτά τα μοντέλα στην περιοχή τιμών των 100-150€.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα