bequiet! Dark Base 701: Γερές βάσεις για PC υψηλών επιδόσεων

Η be quiet! μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου γυαλιστερού Dark Base 701 PC case το οποίο έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα με το εξίσου κορυφαίο Dark Base 901.

Το 701 έχει σχεδιαστεί περισσότερο για gamers και enthusiasts που χρειάζονται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με έμφαση στο καλό airflow χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία για ένα PC case.

Σχεδίαση και χαρακτηριστικά

Το Dark Base 701 διαθέτει μια πλήρως διάτρητη πρόσοψη ενώ και το επάνω μέρος διαθέτει πλεγμένο υλικό, το οποίο επιτρέπει την απεριόριστη ροή αέρα και άφθονη ψύξη για το hardware μας.

Έρχεται επίσης με τρεις προεγκατεστημένους ανεμιστήρες υψηλής ταχύτητας Silent Wings 4 PWM μεγέθους 140mm και χώρο για έως και πέντε επιπλέον ανεμιστήρες 120mm ή 140mm. Αυτό εξασφαλίζει ότι ακόμη και τα πιο ισχυρά συστήματα μπορούν να διατηρούνται δροσερά ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση.

Επίσης, το Dark Base 701 είναι σχεδιασμένο για να είναι εύχρηστο κατά τη συναρμολόγηση, επιτρέπει την εγκατάσταση HDD και SSD χωρίς εργαλεία και διαθέτει αφαιρούμενες βάσεις για τους ανεμιστήρες και τα ψυγεία. Η θέση της μητρικής μπορεί επίσης να αφαιρεθεί για προετοιμασία του hardware εκτός του κουτιού, ενώ μπορεί και να αντιστραφεί για εναλλακτικά PC builds.

Το Dark Base 701 διαθέτει κομψή και αμιγώς μαύρη σχεδίαση που τονίζεται από δύο LED ARGB γραμμές στην πρόσοψη. Αυτές οι λωρίδες μπορούν να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο κόμβο ARGB και ανεμιστήρα, ο οποίος υποστηρίζει επίσης έως και 8 ανεμιστήρες PWM και 2 πρόσθετες συσκευές ARGB.

Το μπροστινό πάνελ εισόδου/εξόδου περιλαμβάνει ειδικά κουμπιά για τον ελεγκτή ARGB και το fan controller, μία θύρα USB Type-C, δύο θύρες USB Type-A και είσοδο και έξοδο ήχου.

Διαθεσιμότητα και τιμολόγηση

Το Dark Base 701 είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα από τις 14 Νοεμβρίου σε προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 229,00€. Διατίθενται επίσης προαιρετικά κλουβιά δίσκων HDD Cage 2 και ένα PCIe riser για κάθετη εγκατάσταση της GPU στο εσωτερικό.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της bequiet.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα