Nvidia: Keynote με επίκεντρο το AI πριν από την Computex 2024

Στις 2 Ιουνίου ο Jensen Huang, ιδρυτής και CEO της Nvidia, θα παρουσιάσει μια συνέντευξη τύπου με επίκεντρο την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Πανεπιστημίου Ταϊβάν (NTU) στην Ταϊπέι.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν από τα keynotes της AMD στην Computex 2024 και δεν αποτελεί επίσημο μέρος της Computex οπότε πρόκειται για γνωστή τακτική από την ‘πράσινη’ να κλέψει εντυπώσεις πριν από την AMD.

Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι όταν η Nvidia αποκάλυψε τις τεχνολογίες DLSS 3.5 και DLSS Ray Reconstruction πριν από την αποκάλυψη του FSR 3 της AMD.

Μετά τη συνέντευξη τύπου, η Nvidia θα διοργανώσει την εκδήλωση “Nvidia AI Summit Taiwan” στις 5 Ιουνίου στην Ταϊπέ. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό τι σχεδιάζει να αποκαλύψει ή να παρουσιάσει η Nvidia σε αυτήν την εκδήλωση Τεχνητής Νοημοσύνης.

Στις 2 Ιουνίου και 14:00 ώρα Ελλάδας ο CEO της Nvidia, θα πραγματοποιήσει μια ζωντανή συνέντευξη τύπου και θα μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο η εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης οδηγεί σε μια νέα βιομηχανική επανάσταση σε όλο τον κόσμο.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα