Το Need For Speed: Underground δείχνει εκπληκτικό με το RTX Remix mod!

Αναμνήσεις από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο με το νεότερο RTX Remix mod για το ιστορικό πλέον Need For Speed: Underground της EA Games που ανέβηκε στο Moddb.

Αρκετά γρήγορα πληθαίνουν τα mods που χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη RTX Remix της Nvidia στα παλιά αγαπημένα μας παιχνίδια και το Need for Speed Underground είναι ακόμα ένα από αυτά.

Ο modder με το ψευδώνυμο alessandro893 ανάρτησε τη νεότερη έκδοση του Need For Speed: Underground με το RTX Remix το οποίο προσθέτει στον παλιό τίτλο της EA Games υποστήριξη για path-tracing αλλά και ray tracing γραφικά (περισσότερα για το ray tracing και το path tracing) ωστόσο λειτουργεί μονάχα σε hardware της Nvidia.

Παρά τον περιορισμό το Need For Speed Underground διαθέτει και αναδημιουργημένα textures (υφές) χάρη σε εργαλεία AI. Όπως μας δείχνει και το παρακάτω βίντεο, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το mod διατίθεται εντελώς δωρεάν από το link στο τέλος του άρθρου.

Update: Το mod ανανεώθηκε πριν από μερικές ώρες και στον αέρα κυκλοφορεί και η επόμενη έκδοση 0.0.5 την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα