Η bequiet! Φέρνει στο… φως τα νέα premium PC Light Base στην Computex 2024

Η be quiet! ‘φωτίζει’ το εκθεσιακό κέντρο Nangang στην Computex 2024 και εισάγει μεταξύ άλλων τη νέα σειρά κουτιών Light Base.

Μεταξύ των κορυφαίων προϊόντων είναι μια εκπληκτική σειρά κουτιών με tempered glass (Light Base), ολοκαίνουργια συστήματα υδρόψυξης AIO (Light Loop) και μια πολυ-αναμενόμενη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά Light Wings (Light Wings LX).

Η be quiet! παρουσιάζει επίσης τη νέα της κορυφαία single tower αερόψυξη Dark Rock 5, καθώς και ένα νέο mainstream τροφοδοτικό Pure Power 12.

Light Base 900/600: Εξαιρετικά PC case, από κάθε γωνία

Οι σειρές Light Base 900 και Light Base 600 αποτελούν τα πρώτα PC case της bequiet! σε στυλ ‘ενυδρείου’ ή τύπου ‘show case’. Η πρόσοψη και τα πλαϊνά panel κατασκευάζονται από γυαλί και προσφέρουν πανοραμική θέα σε όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή σας. Παράλληλα, η τροφοδοσία, οι δίσκοι και όλα τα καλώδια είναι προσεκτικά κρυμμένα χάρη στη σχεδίαση διπλών θαλάμων.

Τα PC case της σειράς Light Base μπορούν να στηθούν και να χρησιμοποιηθούν με τρεις διαφορετικούς προσανατολισμούς: σε κανονική θέση, αναστραμμένες (με τα μεταλλικά πόδια στο πάνω μέρος και γυρίζοντας το case στο πλάι) και οριζόντια, με τα tempered glass παράθυρα στην κορυφή και μπροστά. Υποστηρίζουν επίσης μητρικές που έχουν τους power connectors στην πίσω πλευρά, όπως οι ASUS BTF, Gigabyte Project Stealth και MSI Project Zero.

Οι διαθέσιμες επιλογές των Light Base 900:

  • Light Base 900 DX: Χωρίς ανεμιστήρες, χωράει δύο ψυγεία μεγέθους 420mm και περιλαμβάνει ένα ARGB LED strip μήκους 1,5m.
  • Light Base 900 FX: Προσθέτει τέσσερις ανεμιστήρες Light Wings 140mm PWM με ανάποδα πτερύγια για καλύτερη αισθητική.

Οι διαθέσιμες επιλογές των Light Base 600:

  • Light Base 600 DX: Μικρότερη έκδοση του 900, με δυνατότητα προσθήκης ψυγείων έως 360mm και ένα ARGB LED strip.
  • Light Base 600 LX: Περιλαμβάνει τέσσερις νέους προεγκατεστημένους ανεμιστήρες Light Wings LX 140mm PWM.

Light Loop 360mm/240mm: Κορυφαία απόδοση και φωτισμός

Οι μονάδες υδρόψυξης Light Loop 360mm και Light Loop 240mm είναι οι νέες υψηλής απόδοσης λύσεις AIO της be quiet!, με μοναδικά φωτισμένο μπλοκ ψύξης που ενσωματώνει 16 ARGB LEDs.

Συνδυάζονται με τους ανεμιστήρες Light Wings LX PWM υψηλής ταχύτητας για πολλές επιλογές φωτισμού και χρησιμοποιούν αντλία τελευταίας τεχνολογίας με προοδευτικό IC, καθώς και ειδικά σχεδιασμένη plate τζετ για καλύτερη απόδοση ψύξης.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαθέσιμες σε δύο χρώματα: μαύρο και άσπρο.
  • Περιλαμβάνουν ARGB-PWM-hub για έως 6 συσκευές ARGB και ανεμιστήρες.
  • Μπουκάλι πλήρωσης ψυκτικού υγρού μετά από μακροχρόνια χρήση.

Light Wings LX: Ιδανικοί για πολύχρωμες ARGB συνθέσεις

Μετά την επιτυχία των Light Wings, η be quiet! ανακοινώνει τη σειρά ανεμιστήρων Light Wings LX. Διαθέτουν φωτισμένο κέντρο και πτερύγια με ιδιαίτερο φινίρισμα για καλύτερη απόδοση και φωτισμό. Τα 16 LEDs επιτρέπουν πολλαπλά χρώματα και λειτουργίες φωτισμού, και η σύνδεση ARGB μπορεί να συνδεθεί αλυσιδωτά για ευκολία χρήσης.

Διαθέσιμες εκδόσεις:

  • 120mm PWM, 120mm PWM high-speed, 140mm PWM, και 140mm PWM υψηλής ταχύτητας.
  • Διαθέσιμες σε μαύρο (μονές και τριπλές συσκευασίες) και άσπρο (μόνο τριπλές συσκευασίες).

Dark Rock 5: Συνδυάζοντας υψηλή απόδοση ψύξης με υψηλή συμβατότητα

Η Dark Rock 5 είναι η κόμπακτ μετενσάρκωση της Dark Rock Pro 5. Με εύκολη εγκατάσταση και αθόρυβους ανεμιστήρες, σχεδιάστηκε για παθιασμένους gamers.

Ο ασύμμετρος σχεδιασμός και οι κοψίματα στην ψύκτρα εξασφαλίζουν υψηλή συμβατότητα με μνήμες RAM και ψύκτες VRM, ενώ τα 6 χάλκινα heat pipes και ο ανεμιστήρας Silent Wings 4 120mm PWM προσφέρουν τέλεια ψύξη με σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.

Pure Power 12: Εξαιρετική ησυχία, ανώτερα χαρακτηριστικά

Η σειρά Pure Power 12 είναι η πρώτη της be quiet! με πλήρη υποστήριξη για ATX 3.1 και PCIe 5.1, προσφέροντας 80 PLUS Gold αποδοτικότητα και εξαιρετικά αθόρυβο ανεμιστήρα μεγέθους 120mm. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τα τροφοδοτικά ιδανικά για αθόρυβες κατασκευές PC, εφαρμογές γραφείου και συστήματα οικιακού κινηματογράφου.

Διαθέσιμα μοντέλα:

  • 1000W, 850W, 750W, 650W και 550W.

Οι νέες προϊοντικές σειρές της be quiet! θα είναι διαθέσιμες στην αγορά τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο του 2024.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της bequiet!.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα