Τα Lian Li EDGE είναι ένα νέο form factor στα τροφοδοτικά!

Η Lian Li παρουσίασε τη νέα σειρά τροφοδοτικών EDGE που έχει σχεδιαστεί για κάθετη εγκατάσταση σε κουτιά υπολογιστών με διπλό θάλαμο όπως το O11 Dynamic μεταξύ πολλών ακόμα.

Αυτά τα τροφοδοτικά είναι πλήρως modular που σημαίνει ότι όλα τους τα καλώδια είναι αποσπώμενα, ενώ διαθέτουν σχεδίαση σε σχήμα Τ για εύκολη διαχείριση των καλωδίων σε κουτιά των οποίων η σχεδίαση περιλαμβάνει δύο θαλάμους.

Η νέα σειρά που φέρνει στο φως η Lian Li περιλαμβάνει επίσης hub επέκτασης USB για απρόσκοπτη σύνδεση συσκευών RGB, ανεμιστήρων αλλά και ελεγκτών. Με πυκνωτές EPCOS βιομηχανικής ποιότητας, εξασφαλίζουν αξιόπιστη και σταθερή απόδοση ενώ το ειδικά σχεδιασμένο διχρωματικό καλώδιο 12VHPWR και τα ειδικά σχεδιασμένα καλώδια τροφοδοσίας SATA προσθέτουν σε εμφάνιση και αξιοπιστία.

Πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα PCIe 5.1 και ATX12V έκδοση 3.1, η σειρά EDGE είναι επίσης με 80Plus Platinum, Cybenetics Platinum και PPLP Platinum. Τα τροφοδοτικά LIAN LI EDGE διατίθενται σε μαύρο και άσπρο χρώμα στα μοντέλα 1300W, 1000W και 850W.

Νέα σχεδίαση

Η σειρά τροφοδοτικών EDGE διαθέτει ευέλικτο σχεδιασμό σχήματος Τ για κάθετη εγκατάσταση σε κουτιά διπλού θαλάμου.

Διαθέτει μια εξωτερική λωρίδα που προεξέχει της μονάδας, για ευκολότερη πρόσβαση, απλοποιώντας την καλωδίωση για ένα καθαρό σύστημα. Το τροφοδοτικό περιλαμβάνει ενσωματωμένο USB hub 4 θυρών για απρόσκοπτη σύνδεση συσκευών RGB, ανεμιστήρων και ελεγκτών. Αυτό μειώνει τον αριθμό των καλωδίων που συνδέονται στη μητρική πλακέτα, καθιστώντας την εγκατάσταση ακόμα πιο εύκολη.

lian li edge psu usb hub

Το τροφοδοτικό διαθέτει επίσης ανάγλυφο σχεδιασμό πλέγματος σε συνδυασμό με ανεμιστήρα 120 mm για βέλτιστη απαγωγή θερμότητας διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή εμφάνιση.

Προτεινόμενες τιμές
Color OptionBlackWhite
1300W$229.99$239.99
1000W$189.99$199.99

Τα τροφοδοτικά έρχονται σε δύο χρώματα με το λευκό να ζητάει 10 δολάρια περισσότερο, ενώ η μονάδα των 850W θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Οι δύο μονάδες των 1000W και 1300W αναμένονται από τις 5 Ιουλίου στα καταστήματα.

Από το δελτίο τύπου της Lian Li.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα