Livestream με AMD Radeon RX 7000 GPUs στον ορίζοντα

Ήρθε η στιγμή να μάθουμε περισσότερα για τις νέες κάρτες γραφικών της AMD οι οποίες ίσως κυκλοφορήσουν πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Στις 3 Νοεμβρίου, η AMD θα φιλοξενήσει livestream με τίτλο together we advance_gaming, μια συνέχεια της Αυγουστιάτικης εκδήλωσης together we advance_PCs, αφιερωμένη στην οικογένεια επεξεργαστών AMD Ryzen 7000.

Το γεγονός του Νοεμβρίου θα περιλαμβάνει κάρτες γραφικών και πιθανότατα θα παρέχει μόνο τις πιο σημαντικές πληροφορίες για τη νέα σειρά Radeon 7000, όπως τα ονόματα προϊόντων, τη σχεδίαση ενώ περιμένουμε και μια ματιά στις επιδόσεις τους. Η εταιρεία θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσει τις ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας και τις προτεινόμενες τιμές τους στην αγορά.

Σύμφωνα με τις φήμες η κυκλοφορία δεν θα αργήσει και πολύ, αφού η νέα γενιά καρτών γραφικών Radeon RX 7000 ενδέχεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων ίσως και στο τέλος Νοεμβρίου. Το γεγονός ανακοινώθηκε και μέσω Twitter, εκεί όπου βλέπουμε ότι η ώρα του live θα είναι, 22:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί και στο YouTube κανάλι της AMD.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα