240Hz; Μάλλον εύκολη υπόθεση για την AOC GAMING 25G3ZM

Χάρη στο Fast VA Panel, το νέο trend στο χώρο που υπογραμμίζει τις gaming δυνατότητες, η 25G3ZM/BK συνδυάζει υψηλό ρυθμό ανανέωσης και γρήγορη απόκριση με ζωντανά χρώματα, ευρεία γκάμα χρωμάτων και υψηλή αναλογία αντίθεσης 3000:1.

Ξεχωρίζοντας τόσο σε οπτικά ελκυστικά story-driven games, όσο και σε ανταγωνιστικούς τίτλους esports, η νέα AOC GAMING 25G3ZM/BK θα είναι διαθέσιμη από αυτόν τον Οκτώβριο.

Με έμφαση τους competitive gamers που ψάχνουν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους με μια ποιοτική οθόνη, ενώ οι νεότερες κάρτες μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης όπως τα 240Hz με μεγαλύτερη ευκολία.

Η ανάλυση οριοθετείται στα τυπικά 1920 x 1080 pixels, με διαγώνιο 24,5 ίντσες και το μεγάλο θετικό της συγκεκριμένης είναι ο χρόνος απόκρισης των, μόλις 0.5ms MPRT που σημαίνει μικρό ghosting και motion blur, ενώ παρέα με το Adaptive Sync παρέχει υποστήριξη για μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης από τα 48Hz έως τα ζουμερά 240Hz.

Στα της βάσης, αυτή παρέχει αρκετές ευκολίες και 4 συνολικά πόδια, ενώ διαθέτει εργονομικές ρυθμίσεις ύψους 130 mm, περιστροφής στον άξονα (κατακόρυφο 90°) αλλά και γενναιόδωρες ρυθμίσεις περιστροφής και κλίσης. Για όσους το χρειάζονται, υπάρχουν βάσεις στήριξης VESA, ενώ στο monitor βρίσκουμε μια DisplayPort 1.2 και δύο HDMI 2.0.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα specs της την κάνουν απόλυτα συμβατή και με τις νεότερες κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series S/X τρέχοντας στα 120Hz @1080p. Τέλος, η διαθεσιμότητα έχει ήδη ξεκινήσει από τον Οκτώβριο με προτεινόμενη τιμή τα 239€.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της AOC.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα