Το RTX Remix ‘έφτασε’ και στο Need for Speed Most Wanted

Οι λάτρεις των πιο παλιών Need for Speed θα χαρούν μόλις μάθουν ότι το, πλέον ιστορικό Most Wanted του 2005 μπορεί να γίνει εύκολα ‘remaster’ με τη βοήθεια εργαλείων όπως το Nvidia RTX Remix.

Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, το Nvidia RTX Remix μπορεί να παρέμβει στα αρχεία του παιχνιδιού, βελτιώνοντας την ποιότητα και την ανάλυση των textures με τη βοήθεια AI, αλλά και ενεργοποιώντας εφέ ray tracing και path tracing, αυξάνοντας έτσι τον δείκτη αληθοφάνειας σημαντικά.

Το ανεπίσημο mod έχει και συνοδευτικό βίντεο που μας δείχνει λεπτομερώς τις αλλαγές. Αρχικά, πέρα από τα αυξημένης ανάλυσης textures, το mod φαίνεται να έχει εμφανή προβλήματα όπως ghosting πίσω από το αυτοκίνητο και σε αντικείμενα που χτυπάει στο πέρασμά του.

Επίσης, το mod ‘διώχνει’ το color grading και την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο αρχικό παιχνίδι, όμως κάτι τέτοιο μπορεί να επαναφερθεί με μερικές επιπλέον αλλαγές. Το παιχνίδι έτρεξε σε μια RTX 4080 με 60FPS, ενώ όπως έχουμε δει και από άλλους τίτλους που έχουν γίνει remixed με τη μέθοδο της Nvidia, απαιτούν αρκετή επεξεργαστική ισχύ από την GPU για να τρέξουν καλά σε πραγματικό χρόνο.

Ο ίδιος χρήστης μάλιστα, μας έδειξε μερικές εικόνες και από το Need for Speed Underground 2 με το RTX Remix, στον λογαριασμό του στο YouTube.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα