The ProArt PC Build by GGF

Το συγκεκριμένο είναι ένα workstation υψηλών επιδόσεων και ήρθε στον κόσμο από τον modder GGF και οι πρώτες λέξεις σχετικά με αυτό είναι: ‘χλιδή και επιδόσεις’.

Στην καρδιά αυτού του PC build βρίσκεται ο AMD Ryzen 9 7950X, με τους 16 πυρήνες και 32 threads του, ιδανικός για απαιτητικές εργασίες όπως η επεξεργασία βίντεο, η 3D και προγραμματισμό. Παρέα με την μητρική ASUS ProArt X670E Creator, παρέχει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών για τους επαγγελματίες με δημιουργική κλίση καθώς και συνδεσιμότητα Thunderbolt 4.

Η μητρική φροντίζει ώστε οι δύο ASUS RTX 4080 ProArt να περνούν όμορφα στο setup, ενώ τα προσεγμένα καλώδια οδηγούν σε ένα καλαίσθητο οπτικό αποτέλεσμα.

Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον όμως είναι το χρυσό χρώμα που ποτίζει το εσωτερικό. Το σύστημα στεγάζεται στο Lithium-E της Yuel Beast Designs. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το case διαθέτει μοναδική σχεδίαση που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Η custom υδρόψυξη που συμπληρώνει το αποτέλεσμα περιλαμβάνει το Modding Cafe Custom CPU Block και parts από τη Bitspower.

Πηγή: GGF.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα