Operation Deep Freeze: Το τελευταίο update του Rainbow Six Siege για φέτος

Ο όγδοος κύκλος του δημοφιλούς shooter Rainbow Six Siege λήγει με έναν ακόμα operator, καθώς και μερικών επιπλέον αλλαγών στο εσωτερικό του παιχνιδιού.

Το Rainbow Six Y8S4 ονομάζεται Operation Deep Freeze και περιλαμβάνει έναν νέο operator για τους defenders, τον Tubarao, ο οποίος έρχεται για να παγώσει τους πάντες στο πέρασμά του.

Η βασική του επίθεση πραγματοποιείται με το Zoto Canister. Αυτό, είναι μια συσκευή που μπορεί να πεταχτεί, αλλά και να κολλήσει σε επιφάνειες, ελευθερώνοντας ένα παγωμένο αέριο, απενεργοποιώντας gadgets, αποκαλύπτοντας ίχνη και επιβραδύνοντας τις επιθέσεις της αντίπαλης ομάδας.

Ο νέος operator Tubarao

Ο Tubarao έρχεται με 2 health και speed και έχει στη διάθεσή του μια μείξη όπλων, όπως το MPX για γρήγορες εκκαθαρίσεις, και το αργότερο AR-15.50.

Τα εναλλακτικά του όπλα περιλαμβάνουν το P226 MK 25 ενώ πέρα από τη βασική επίθεση με τα 4 συνολικά Zoto Canister μπορεί να διαλέξει μεταξύ Nitro Cell και Proximity Alarm στα round του.

Ο νέος χάρτης ονομάζεται Lair

Στο Operation Deep Freeze, προστίθεται και ο νέος χάρτης ονόματι Lair. Το map βρίσκεται τοποθετημένο μέσα σε μια σπηλιά με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και περιλαμβάνει δύο ορόφους και ένα υπόγειο με περίεργα δωμάτια και αντικείμενα στο εσωτερικό.

Ο χάρτης διαθέτει πολλά κλειστά δωμάτια και σκάλες, όλα σε αρκετά κλειστούς χώρους οι οποίοι προσφέρουν αρκετές ακόμα ώρες gameplay για τους λάτρεις του παιχνιδιού.

Rainbow 6 Siege Marketplace

Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία της Ubisoft στο Rainbow Six, όπου μπορείτε να ανταλλάσσετε αντικείμενα με την κοινότητα χρησιμοποιώντας μονάδες (εικονικά χρήματα) εντός του παιχνιδιού. Θυμηθείτε, τα credits είναι το premium νόμισμα του παιχνιδιού σε αντίθεση με το renown, το οποίο κερδίζετε παίζοντας σε matches.

Μιας και ακόμα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και αναμένεται από την 9η σεζόν του χρόνου, θα βρείτε περισσότερα στο επίσημο site.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα